Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni ezzel a 2 dologgal?
1. A barátom ritkán vagy egyáltalán nem hív fel olyankor, mikor az anyja hallhatja amit beszélünk.
2. Ha ez helyett chaten beszélünk, azt jóformán nem is lehet beszélgetésnek nevezni, 5-1O percenként ír vissza.
Több mint egy éve együtt vagyunk és mikor találkozni tudunk minden okés.
Milyen gyakran találkoztok?
Alapból szerintem egyik sem gond, ha nem hetente egyszer találkoztok. Chaten mi is így beszélünk a párommal, pedig együtt élünk, de mielőtt így lett volna, akkor is ez volt. Telefonon szoktunk beszélni, nem tudom, hogy a szülei előtt vagy sem, de ez nem volt gond eddig. Viszotn azt is megértem, hogy miért nem akar. Általában én is félrevonulok, mert ha meghallanak valamit és nem hallják a teljes szöveget, akkor elkezdenek kombinálni, meg kavarni, kérdezősködni.
Ha egy nap 2* beszéltek telefonon, akkor mi a baj?! Ez teljesen jó.
És gondolom nem hív többször, mert nem akarja, hogy az anyja hallja..
Szerintem ha 2* beszéltek egy nap, akkor ne hisztizz, mert felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!