Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet kezdeni ezzel a 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni ezzel a 2 dologgal?

Figyelt kérdés

1. A barátom ritkán vagy egyáltalán nem hív fel olyankor, mikor az anyja hallhatja amit beszélünk.

2. Ha ez helyett chaten beszélünk, azt jóformán nem is lehet beszélgetésnek nevezni, 5-1O percenként ír vissza.

Több mint egy éve együtt vagyunk és mikor találkozni tudunk minden okés.

2013. febr. 15. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is inkább elmegyek sétálni, miközben beszélek a lánnyal, mert a szülők képesek hetekig kérdezősködni, ha meghallják.
2013. febr. 15. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Milyen gyakran találkoztok?

Alapból szerintem egyik sem gond, ha nem hetente egyszer találkoztok. Chaten mi is így beszélünk a párommal, pedig együtt élünk, de mielőtt így lett volna, akkor is ez volt. Telefonon szoktunk beszélni, nem tudom, hogy a szülei előtt vagy sem, de ez nem volt gond eddig. Viszotn azt is megértem, hogy miért nem akar. Általában én is félrevonulok, mert ha meghallanak valamit és nem hallják a teljes szöveget, akkor elkezdenek kombinálni, meg kavarni, kérdezősködni.

2013. febr. 15. 11:43
 3/5 A kérdező kommentje:
De hát ha nem tudunk találkozni, csak hét végén.
2013. febr. 15. 11:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem én ezt, nem is volt vele gond mikor otthon voltam, és szinte minden nap találkoztunk, de nyárig csak hétvégente tudunk, egy nap 2x beszélünk telón, úgy normálisan, és zavarnak a fent leírt dolgok.
2013. febr. 15. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha egy nap 2* beszéltek telefonon, akkor mi a baj?! Ez teljesen jó.

És gondolom nem hív többször, mert nem akarja, hogy az anyja hallja..

Szerintem ha 2* beszéltek egy nap, akkor ne hisztizz, mert felesleges.

2013. febr. 15. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!