Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék az első randin finoman célozni rá, hogy nagy farkam (21 cm) van?
Figyelt kérdés
2018. júl. 19. 13:26
2/15 anonim válasza:
Kerdezd meg h akar-e latni kiselefantot. Kiforditod a zsebed es lehuzod a slicced
3/15 anonim válasza:
Mért akarsz rá célozni? Nekem előállnál ezzel ott is hagynálak első randin, nem a méret miatt hanem mert egy parasztnak tartanálak.
4/15 anonim válasza:
Én csak előkapom a csaj meg rábukik.
6/15 anonim válasza:
"ugye nembaj, ha nagy farjam van? sok lanynak okozott mar gondot." szerintem... :D
7/15 anonim válasza:
Sétáltok és közbe "véletlenül" belerúgsz valami és felszisszensz hangosan, ő megkérdezi mi az, te meg mondod, hogy semmi csak bevertem a farkamat és ekkor lehajolsz és megdörzsölöd a bokád.
8/15 anonim válasza:
Vicces, pont most olvastam egy másik kérdésnél, hogy egy pasi azzal nyitott az első randin, hogy 21 cm a farkam. Ő meg mondta, hogy egészségedre, és otthagyta. Te voltál az te kis huncut? :D
Egyébként, úgy látom, hogy nem keresel komoly kapcsolatot. Ebben az esetben regelj tinderen, oda kiírhatod, hogy 21 cm, és senki nem önt nyakon a forró kávéval :D
9/15 anonim válasza:
Most randizni akarsz vagy csak dugni? Ha az első akkor hagyd ne mondj semmit. Majd ha oda kerül a sor a kapcsolatotokban akkor örül majd mint majom a farkának. Ha pedig dugni csak akkor mond meg nyiltan. De én a lány helyében tuti még nyakon is öntenének valamivel ha arra utalnál és komolyabbat akarsz
10/15 anonim válasza:
"-Egyes kérő, mit szeretnék benned a legjobban?
-...A nagy fakamat..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!