Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak a barátomnak az első évfordulónkra? Fiúk, ti minek örülnétek?
18 éves, én 17, vasárnap leszünk együtt egy éve, de semmi ötletem nincs. Nem akarok közhelyes dolgot adni neki.
(Légyszi ne gyertek azzal,hogy én ismerem, nekem kéne tudni hogy minek örülne stb, mert az hogy ismerem nem zárja ki azt hogy ne legyen ötletem az ajandekara)
Nagyon nem érzelgős tipus.
Mi az amit szeret?
Indulj el ebbe az irányba. Ne idegenektől kérj tanácsot. Egy év alatt tán már csak megismerted, mi a kedvenc időtöltése.
Ha az ejtőernyős ugrás, akkor vegyél neki élmény ajándékot.
Ha az F1, akkor vegyél neki belépőt a magyar nagydíjra.
Ha a szex, akkor fizess be egy hétvégére egy szállodába, és kufircoljatok látástól vakulásig.
Nem lehetsz ennyire ötlettelen.
Én annak örülnék ha nem kapnék semmit és nem csinálna ebből nagy ügyet. Ha ünnepelni akar akkor egy kiadós szex megtenné, vagy valami esti rendezvény amin jól érzem magam. Esetleg egy mozi. De talán az lenne a legjobb ha nem adna senki semmit hanem közösen vennénk valamit magunknak. Kevésbé feszélyezne.
35F
Én pl könyvet vettem witchert vettem mult évben most a harmadikra Jordan B. Petersob könyvét vettem meg neki.
De akartam neki kingdom come deliverencet is venni de inkább le szedrük pirate bayről és gwci jol viszi a gépe *_*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!