Első évfordulónkra szánnám, szerintetek jó ötlet?
Ilyen kis mini naplóra gondoltam:
és teleírnám minél több okkal, hogy miért szeretem őt, egy ilyen kis lista, esetleg néhány kis rajzzal mellé :)
Nem nagy dolog, és lehet egyesek szerint tinis, de legalább szívből jön :)
26F
Szerintem nagyon jó ötlet! Azt hittem az ilyen férfi még meg sem született! :D Én biztosan nagyon örültem volna ilyennek, és szerintem szeretetet kifejezni nem feltétlen horror árú dolgokkal lehet, ez sokkal inkább személyes! Ügyi vagy! :)
24/L
Te ismered a barátnődet, te tudod, hogy örülne e neki.
Én örülnék és mi gyakran szoktunk ilyen aranyos dolgokat adni egymásnak...nem csak ünnepekkor. Mindketten nagyon szeretjük az ilyet.
De ezen kívül én azért elvinném egyet vacsorázni és ott míg vártok a kajára odaadnám. Így azért különlegesebb :)
Egyetemista vagyok még, ő pedig 21 éves, nem vet fel így a pénz ami érthető is. Wellness kizárva, így van tartozás a 1-2 bukás miatt nem állami. Most leszek végzős.
Egyébként nem is értem, sokszor olyanokat írtok, főzz neki valami finomat várd meztelenül. Mármint amikor lányok kérdezik... Pasi meg nyúljon mélyen a tárcájába?
Jó értem én, hogy viccesen festene ha én várnám őt pucéran tejszínhabos testtel, fordítva én valószínűleg jobban örülnék :D De egyébként se hiszem hogy ez akkora extra lenne.
Egyébként nyilván fog még valamit kapni, ezt az ötletet egyébként youtuberól loptam.
5 reason why i love you, nagyon népszerű külföldön
Én meg azt nem értem, hogy egy vacsora miért vág földhöz? Mégiscsak évforduló van.
Amúgy meg a főzést általában fiatalabbaknak szokták írni, akiket tényleg nem vet fel a pénz, meg egy 14 évesnek nem mondod azt, hogy menjetek étterembe...kicsit furán jönne ki.
26 évesen azért szerintem ki tudsz fizetni egy vacsorát. A zsugoriskodást legalább most az egyszer félretehetnéd.
Nem gondolom, hogy amíg vizsgaszünetben, van alkalmam dolgozni meg nyáron, és több százezret kell még törlesztenem a diplomámért, jobb helyzetben lennék mint egy 16 éves, és ha attól nem vártok el, hogy étterembe vigyen egy nőt, tőlem miért...
Pl aki munkanélkülin van az se viszi étterembe a barátnőjét. Nyílván havi 150 ezerből főállásba minden gond nélkül eltapsolnék 10 ezret. Majd ennek is eljön az ideje :)
Nah mindegy csak kíváncsi voltam az internetes kockaközönség véleményére
Őszintén ?
Szerintem ha bármivel meg tudod magyarázni miért szereted az nem az igazi.
Egyetértek, hogy nem a pénztárca vastagságán múlik.
Ha tudod, vidd el vacsorázni az felnőtt nőhöz illő dolog. A nőknek jólesik az ilyesmi. Nem kell, hogy puccos legyen lehet az egy pizzéria is, a gesztus a lényeg !
Szép magyar anyanyelvünk őrzi kiválóan :
Szer- (összetartozást, összefűzést, kapcsolatot jelent) -etet ( táplál, fenntart, erősít).
Ha gondolod egy szép verssel is különlegessé teheted a vacsorát amit a megfelelő pillanatban elmondasz.
Eszembe jutott egy idézet : " Az igazán jó dolgok az életben nem azért vannak ingyen mert semmit nem érnek, hanem mert megfizethetetlenek! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!