Első évfordulónkra szánnám, szerintetek jó ötlet?
Ilyen kis mini naplóra gondoltam:
és teleírnám minél több okkal, hogy miért szeretem őt, egy ilyen kis lista, esetleg néhány kis rajzzal mellé :)
Nem nagy dolog, és lehet egyesek szerint tinis, de legalább szívből jön :)
26F
Végre egy értelmes válasz, köszönöm, ez tényleg jól esett :)
Ment a zöld :)
Te uram isten. Na most derült ki, hogy még sose voltál étteremben (vagy életképtelen vagy). Ki mondta, hogy költsd 10 ezret egy vacsorára?
Mi ha étterembe megyünk (én is tanulok és 25 éves vagyok), 3000 forintból meg tudunk vacsorázni.
Mi lenne ha még diákhiteled is lenne? A következő 50 évben nem költenél semmire?
"Nah mindegy csak kíváncsi voltam az internetes kockaközönség véleményére"
Szerinted itt te vagy az egyedüli, akinek barátnője van, vagy mi? :D
Csak veled ellentétben a legtöbben 26 évesen már nem az iskolapadot koptatják, hanem dolgoznak, vagy levelezőn/estin járnak egyetemre. (Köztük én is, 24 évesen, akinek 4 éve van kapcsolata)
Mellesleg Rákóczi Grillház all you can eat-je 2490-től indul egy főre (és még sorolhatnám). A nagy tanulásban elfelejtesz beletanulni az életbe - nem baj, majd a kockák kiokosítanak ;)
Bocsánatot kérek hogy az alja kockatársadalom tagjaként írok! Miért nem beszéled meg vele hogy rossz anyagi helyzetben vagy, és hagyjátok ki az ajándékozást? Az nem lenne ciki ha ő több ezer forint értékű ajándékot adna, te meg egy ilyet?
10-es. Köszi! Amit írtál az nagyon jó idézet "Az igazán jó dolgok az életben nem azért vannak ingyen mert semmit nem érnek, hanem mert megfizethetetlenek!" . Örök hála! Most már tudom hogy fingás után mit kell mondani X))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!