Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit adjak a barátomnak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak a barátomnak az első évfordulónkra? Fiúk, ti minek örülnétek?

Figyelt kérdés

18 éves, én 17, vasárnap leszünk együtt egy éve, de semmi ötletem nincs. Nem akarok közhelyes dolgot adni neki.

(Légyszi ne gyertek azzal,hogy én ismerem, nekem kéne tudni hogy minek örülne stb, mert az hogy ismerem nem zárja ki azt hogy ne legyen ötletem az ajandekara)

Nagyon nem érzelgős tipus.

2018. júl. 17. 14:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

# 10

Pont ez a baj. Ezek után egy tábla csoki már elég snassz dolog. :D

Szerintem ha magasra teszed a mércét akkor az könnyen vezethet ahhoz h nem sikerül majd megugrani a későbbiekben. :)

2018. júl. 18. 18:56
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon nem arról van szó, hogy nem tartalmas a kapcsolatunk, csak nem mondott semmi olyat, amit én is meg tudnék neki venni. Nincsenek elvárásai, és ha kell neki valami akkor megszerzi magának, nem is igazán adja a tudtomra. Állandóan szerelnek meg motoroznak meg ilyenek, néha mondja hogy ezt-meg azt kellene venni a motorba/autóba,de nem olyanokat mond, hogy "jujjj én nagyon szeretnek egy közös képes pólót vagy egy parnat". 4es golfot meg ha akarnék se tudnék neki venni. Az egy eves évfordulónkra pedig nem egy villaskulccsal vagy csavarhúzó keszettel akarok beállítani, mert mennyire nem idilli már.

Köszi a normális válaszokat srácok!

(Btw, véletlen tettem fel a szexualitás témakörbe xdd)

2018. júl. 19. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!