Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a lány veszi az óvszert az első szex előtt?
Nem gaz
De aztan ha megvetted akkor a szex elott mindenkeppen vegye fel !
Így van, ahogy az utolsó mondja!
Két okkal magyarázható:
1: cikinek tartja az óvszervásárlást
2: sajnálja rá / nincs rá pénze
Akárhogy is, aki ilyen fontos dologra nem akar nem tud áldozni, az még éretlen a szexre, az még várjon.
Szerintem ő jelenleg nem érdemel meg téged. Elég gyerekes az, hogy ciki neki, ezért vegyél inkább te! Bakker, neked inkább ciki, mint neki, vagy ő nem így látja?!
Ha szerinte neked nem annyira ciki, akkor semmi empátiája nincs, semmi felelősségérzete.
Ha szerinte is ciki neked is, és ennek ellenére mégis rád tolja a feladatot, akkor piszok önző, és egy csöppet se tisztel téged. Márpedig aki talpon önző, az az ágyban is önző, sok jóra nem számíthatsz: neki a jellemével van gond.
Számomra felejtős lenne, vagy pedig azt mondanám, várjunk még bizonytalan ideig, de nem mondanám meg, hogy arra, hogy óvszert vegyen, csak hogy még nem jött el az ideje.
De te semmi esetre se vegyél, ne oldd meg helyette az ő feladatát. Különben számíts arra, hogy mindent neked kell majd csinálni helyette, mert mindig jönnek a kifogások, vagy azok sem, csak a kuss.
Szexre akkor vagytok érettek a fentieken kívül, ha valóban tudtok a szexről komolyan beszélni.
Előző vagyok.
Ettől függetlenül úgy általában nem tartom gáznak, ha egy lánynál van óvszer, hiszen előfordulhat, hogy ellenállhatatlan helyzetbe kerül, és akkor is vigyázni kell. De én bizony ezt titkolnám a srác előtt, emberelje csak meg magát, különben sose fog tisztelni, mindig méltatlan lesz hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!