Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden nő szégyenlős a Brit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő szégyenlős a Brit tudósok szerint fehérneműben?

Figyelt kérdés
De mi a helyzet a bikinivel ?? Abban nem de miért is nem ?? Esetleg a testét de miért van vékony duci dagi stb olyan amilyen ....
2018. júl. 18. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Én csak egy üzemmérnök vagyok és nem brit tudós, de nem értek egyet a tudós urakkal. Mert vannak olyan nők akik imádják magukat mutogatni akár fehérneműben is. Akik szeretik ha a férfiak felizgulnak a látványuktól. És persze ezzel egy időben maguk is felizgulnak amiért intim ruhaneműben látták meg őket vagy azt villantottak. Sok nőt ismertem akik be is vallották az ilyen jellegű fantáziáikat, például hogy tömegben a szél felhajtja a szoknyájukat, meg vadabb dolgokat.

Na jó, annyiban azért mégis igazuk lehet a brit tudósoknak hogy szégyenlősek ugyan, de némelyiket ez izgatja.

2018. júl. 18. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
ez olyan mintha te kimennél a strandra fürdőgatyában, utána meg alsógatyában!
2018. júl. 18. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Ja persze a Brit tudósok legújabb felmérése szerint télen a medve sem vész el csak átalukál! :)

A fehérnemű meg intim dolog,a bikini meg arra való,hogy strandon vegyük fel.

2018. júl. 18. 18:31
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

A srác kb 10 perc alatt részletesen megválaszolja kérdésed. Ajánlom figyelmedbe.

2018. júl. 18. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Számomra a bikini olyan mint egy ruha amit azert veszek fel mert emberek közé megyek és tudom hogy látni fogják, a fehér emű sokkal intimebb, azt felveszem nem arra számítok hogy bárki is meglássa.
2018. júl. 19. 06:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdekes, bikiniben is ugyanannyit látni mint fehérneműben, elhihetitek hogy nem a bikinit nézzük rajtatok mi férfiak...
2018. júl. 19. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!