Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő szégyenlős a Brit tudósok szerint fehérneműben?
Én csak egy üzemmérnök vagyok és nem brit tudós, de nem értek egyet a tudós urakkal. Mert vannak olyan nők akik imádják magukat mutogatni akár fehérneműben is. Akik szeretik ha a férfiak felizgulnak a látványuktól. És persze ezzel egy időben maguk is felizgulnak amiért intim ruhaneműben látták meg őket vagy azt villantottak. Sok nőt ismertem akik be is vallották az ilyen jellegű fantáziáikat, például hogy tömegben a szél felhajtja a szoknyájukat, meg vadabb dolgokat.
Na jó, annyiban azért mégis igazuk lehet a brit tudósoknak hogy szégyenlősek ugyan, de némelyiket ez izgatja.
Ja persze a Brit tudósok legújabb felmérése szerint télen a medve sem vész el csak átalukál! :)
A fehérnemű meg intim dolog,a bikini meg arra való,hogy strandon vegyük fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!