Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak sötétben hajlandó szexelni a barátnőm? Ennyire szégyenlős?
Igen, fél attól, hogy nem tartanád maximálisan vonzónak.
Vetkőztesd le lassan világosban, tereld el a figyelmét, izgasd fel jó alaposan!
Utána nem fog azzal foglalkozni, hogy világos van vagy sötét.
Sötétben valamiért jobb. A sötétség eltakar, jobban el lehet lazulni miatta.
Volt már velem is, hogy világosban történtek a dolgok, de nagyon furcsa volt. Hiába a komoly kapcsolat nagyon kellemetlenül éreztem magam.
Sötétségben vagy félhomályban sokkal könnyebb.
Mióta vagytok együtt? Párommal már több mint 3 éve, eleinte nekem is csak sötétben vagy félhomályban ment, amikor még csak ismerkedtünk egymás testével (nekem ő volt az első), de a szüzességem már reggel, világosban veszítettem el. Azóta tök mindegy, hogy nappal vagy éjjel csináljuk, nem vagyok zavarban. Nekem az segített, hogy kértem, mondja el, mit érez, hogy tényleg kíván. Így utána, amikor közeledett felém nappal, tudtam, láttam és éreztem is, hogy vonzónak tart és le mertem vetkőzni. És a páromat is tudom nézni anélkül, hogy zavarba jönnék.
N
Nem szégyenlős hanem te ennyire csúnya vagy!
Tudod van az a mondás,hogy olyan ronda ez a nő hogy csak sötétben vagy vödörrel a fején fenném meg,de fordítva is igaz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!