Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, aki nem szeret nyalni, vagy egyáltalán nem
hajlandó, az miért? Kort is légyszives.
1/15 anonim válasza:
Szuvasítja a fogat( nem vicc, mossatok utána fogat!!!)
2018. máj. 30. 23:29
Akkor ettől sárgultak be a fogaim?! A p*csába!!!
2018. máj. 30. 23:48
Büdöset nem szeretek. Most barátnőmnek barna folyása van. Eszméletlenül árad belőle a döglött róka szag...
Amúgy nem nyalok szívesen mert utálom azt a ragadós izét ami jön...
3 ezer forintért megteszem néha a barátnőm viszont cska egy üveg kólát ad érte vagy meghív egy gyrosra
2018. máj. 31. 00:18
4/15 A kérdező kommentje:
#3 barátnőd volt dokinál? Ha nem, mindenképp küldd el.
Amúgy az ápolt punci nem büdös.
Ez azért kemény, hogy pénzt kérnél érte. Ilyet sem hallottam még.
Barátnőm nem volt azt mondta korábban is volt ilyen és elmúlt neki. Néha előjön.
Pénzt nem kérek csak akkor ha extrém vészes a helyzet de csak poénból viszont ha ad akkor elfogadom. Vagy meghívhat egy kis kajára.
Idegen lányokat penzért kényeztetek.
2018. máj. 31. 00:53
6/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy elmúlik, de nem véletlenül van újra barna folyása, ez nem normális. Mennyi idős, esetleg nem mer elmenni dokihoz?
Első barátnőm nem szerette, ha nyalják. Kb. fél év után mondta, hogy most viszont olyan hangulata van, hogy próbáljuk meg. Nem jött be neki, instrukciókat nem adott, így megmaradt, hogy ezt hanyagoljuk. Aztán a következőnél hasonló volt a helyzet, de rövidebb ideig is tartott a dolog, már a kapcsolat. Első például annyit mondott, hogy túl durva, a második azt, hogy túl finoman csinálom. Így 2x csináltam és nyilván nem tanultam meg, szóval ha arra kerülne a sor nem igazán szeretném kényelmetlen helyzetbe hozni magam. Amúgy utánuk nem is volt már rendes barátnőm, csak 1-2 elfelejtett részeg éjszaka. Erre rá tesz az is, hogy a megkezdett szexuális életem elején én automatikusan szerettem volna, de leállított, hogy ő nem szereti mint mondtam. Ez úgy akaratlanul és tudat alatt egy alapvető gátlást szült bennem. Mikor mondta először, hogy csináljam addigra már ódzkodás volt bennem. Kicsit szégyen érzet volt rajtam és az, hogy nem helyes amit csinálok. Ezt nem tudom megmagyarázni, hogy miért és én sem látok benne értelmet. Bár ez az érzés kicsit az egész szexre igaz. Amúgy ízre én olyan kellemetlen ízt nem éreztem
2018. máj. 31. 06:56
Én csak női talpat, lábat szeretnék nyalni. A többi dolog számomra nem jön be, undorítónak tartom.
2018. máj. 31. 07:31
9/15 A kérdező kommentje:
#7 szerintem ha egyszer találkozol egy normális nővel, akivel nagyon szeretitek egymást, akkor ez változni fog. Ő majd segít lebontani ezeket a gátlásokat.
10/15 A kérdező kommentje:
#8 ki tudnád fejteni, hogy mi undorító benne?
Természetesen egy frissen fürdött, ápolt nőnél.
Amúgy te elvárod, hogy leszopjanak?
Kapcsolódó kérdések: