Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/férfiak, aki nem szeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, aki nem szeret nyalni, vagy egyáltalán nem hajlandó, az miért? Kort is légyszives.

Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérek. Komolyan érdekel, hogy mi az oka.
2018. máj. 30. 23:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok . Legjobb a szex egy közös zuhannyal kezdeni . Pláne most amikor a nézés is izzaszt . Fiatalon főleg az új meg a kiéhezett amatőr csajok pár perc nyalástól csúcsra jutottak . A nők ezt az érzést megszokják és az eltérő technika a másik fél gyakorlatlansága miatt nem élvezik . Volt pár partnerem aki az aktust kérte , elég volt ha bekóstolgattam a vaginába . Az ujjazást tolást jobban igényelte , azért mert a nyalás ideje 8-12 perc és egy élvezet míg ezalatt szex közben ájulásig tucatszor elélvez .
2018. máj. 31. 11:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőim is akikről beszéltem az ujjazást igényelték. Az első kb 5 perc ujjazás után már elment, már ha hagyta, hogy addig menjen. Mert 1 kezemen meg tudom számolni hányszor ment el 2x. Általában ha elment utána neki már nem volt jó, ezért is volt az, hogy nem akarta, hogy addig ujjazzam, hanem mikor már ott volt akkor gyorsan tegyem be. Utólag visszagondolva szép emlék volt. Mikor már ott van azon a ponton és haldokolva mondja, hogy tedd be! De kb. úgy mint aki 3 nap sivatagi gyaloglás után mondja, hogy vizet!
2018. máj. 31. 12:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Azt is megértem, ha a nő nem igényli, de nekik van hüvelyi orgazmusuk. Nekem például csak csikló orgazmusom van, és a legjobb, amikor nyelvvel van ingerelve. Emellett élvezem a szexet is nagyon, orgazmus után is, sőt, a legjobb, ha miután nyalással elmentem, beteszi. De ez totálisan nő függő. Hálistennek a párom imád nyalni, így nincs ezzel probléma nálunk. Csak kíváncsi vagyok, hogy az a pasi, aki azt mondja, hogy nem nyal és soha nem is fog, az miért. Olyan esetben, ha a nő igényelné amúgy.
2018. máj. 31. 12:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért van ilyen nőben is, hogy teljesen elzárkózik? Szerintem sokkal több nő van aki elzárkózik az oráltól, mint ahány férfi. Az a baj, hogy az emberek csak mondják, de valójában nem képesek felfogni és elfogadni, hogy minden ember más. Minden nő és minden férfi is.

Csak itt meg mindenki meg akarja mondani a másiknak, hogy majd ő jobban tudja, hogy adott esetben te mit érzel és mit gondolsz dolgokról. Valaki leírja a személyes érzéseit, hozzáállását és viszonyulását dolgokhoz és lepontozzák. De lefogadom, hogy olyan emberek is ezt teszik aki az életben liberálisnak vallják magukat. Tényleg el kéne már fogadni, hogy mind különbözőek vagyunk.

2018. máj. 31. 12:59
 15/15 A kérdező kommentje:

Persze, sok nő sem hajlandó szopni. Én eddig úgy vettem észre, hogy ez a nőknél amolyan fiatalkori divat, "menő", hogy ő nem hajlandó faxt venni a szájába. Aztán idővel rájönnek, hogy igenis nagyon jó érzés, ha a páruknak örömet tudnak okozni. De van aki nem növi ki. Van másik oldala is, amikor nagyon rossz élményük van az orállal kapcsolatban, és az blokkolja őket. Ezen is vagy túl tudják tenni magukat, vagy nem.

Én amúgy elfogadom, hogy mindenki más, az orál ellenes jó esetben megtalálja a másik orál ellenest, és boldogan élnek. Csak kiváncsi vagyok a miértjére.

2018. máj. 31. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!