Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy a barátnőm ne legyen ennyire szégyenlős?
Figyelt kérdés
Nem szeret előttem bugyi nélkül lenni, szexelni meg mindig sötétben és olyan pózban akar ahol nem látom a punciját.
Valószínüleg az a gondja hogy salátás a puncija van. De én sokszor mondtam már neki, hogy nagyon szép nőies teste van és nincs mit szégyelnie rajta. De nem hatásos ez neki. Mit mondjak még neki?
Miért gondoljátok azt lányok hogy a saláta punci ronda? Pedig nekem izgatóbb mint a baba.
2018. júl. 12. 15:29
1/5 anonim válasza:
Esetleg várj, amíg egy kicsit felnő...de ha eleve nagyon prűd, akkor nem sok esélyed van a "javulásra". és azért folyamatosan, finoman kommunikáld neki azt, hogy te mit és hogy szeretnél.
2/5 anonim válasza:
Mert itt is minden második kérdés arról szól, hogy, akinek nem megfelelő a nemi szerve esztétikailag, az fúj már...
3/5 anonim válasza:
Folyamatos dicséret hozhatja az eredményt.
4/5 anonim válasza:
En is azt gondolom ha folyamatosan bokolsz,dicsered ot lehet javulas a helyzetben.
5/5 anonim válasza:
semmit mert ilyen a személyisége, és ez nem hiszem hogy változni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!