Miért van az, hogy szégyenlős vagyok a pasimmal szembe ki állni fehérnemüben? Lehet túl szégyenlős vagyok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 20:23
1/8 anonim válasza:
Rejtsd el a 3. melled es menni fog az...
2/8 anonim válasza:
nincs elég önbizalmad, talán attól félsz hogy nem fogsz neki tetszeni fehérneműben. de ne félj,bár nemláthatok bele a kapcsolatotokba és azt sem tudom, hány éves vagy de ha szeretitek egymás, akkor ugy fogsz neki tetszeni ahogy vagy,és te is megpróbálhatod azért a lehető legjobbat kihozni magadból. ezalatt értem pl. veszel egy új szexi fehérneműt stb....
3/8 anonim válasza:
Lefogadom hogy a pasid alig várja hogy megpillantson így téged. Elvileg azért van veled mert bejössz neki és szeret. Nincs itt szó semmilyen rizikóról ezzel kapcsolatban. Úgyhogy hajrá. ;P
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ az utolso 2 nek. az 1. válaszolo meg nem érdekel
2010. máj. 26. 20:35
5/8 anonim válasza:
ne legyél szégyenlős előtte, hidd el örülni fog, ha így lát, ha igazán szeret, akkor ha vannak is hibáid, azokat is szépnek fogja látni(:
6/8 anonim válasza:
Ha fehérneműben szégyenlős vagy, hát vedd le. Ha csak a fehérneműtől vagy szégyenlős.
7/8 anonim válasza:
Gondolj bele, hogyha elmész a strandra, nagyjából ugyanannyit látnak belőled.
Egyébként hány éves vagy?
Mióta vagytok együtt?
Ő az első barátod?
Nem lehet, hogy még egy kicsit várnod kéne vele? Lehet, hogy még nem érzed magadat "biztonságban" egy idő után el kellene múlnia a szégyellőségnek.
Amit javasolni tudok, hogy menjetek el együtt oszodába, vagy strandra, ott úgysem azzal fogsz foglalkozni, hogy úristen mit lát belőlem ;)
8/8 anonim válasza:
Én is szégyenlős vagyok :S
De olyan szinten, hogy sötétben szexelünk :S
Tudom, hogy elfogad olyannak amilyen vagyok de akk is szégyenlős vagyok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!