Szeretem, de nagyon szégyenlős vagyok, mit tegyek?
15.16-os szerintem félre olvastad, azért gondolom, mert először én is, szegénynek nem erőssége a helyesírás. Na nem ez a lényeg. Nem azt írta, hogy kicsit szereti a srácot, hanem kicsit ő is szeretné, ha történne valami.:)
A kedves kérdező pedig ne kapkodja el. Ebben a korban hatalmas ez a korkülönbség, egy 21 éves srácnak nem arra van szüksége mint egy 14 évesnek. Először csak benyúlni akar, aztán lekerül a ruha, végül megtörténik... Biztos szeret téged, de úgyis komolyabb dolgokra fog vágyni. Ha már most nem képes várni, akkor szerinted kibírja még évekig? Én kétlem. 23L
"maradék effektus"
Ami annyit tesz, h a csávó 21 éves korára még 1 barátnőt se írhat a számlájára és nagy az esély rá h szűz is.
Ezért fogja magát és kihasználja azt, hogy az ilyen kiscsajok hagyják magukat vagy addig gondolkoznak rajta, amig igent nem mondanak arra a bizonyos dologra...
És persze arra is nagy az esély h pedofilok. Mert ugye a korkülönbség eléggé nagy... Ha csávód bekerülne börtönbe ott biztos megkapná a SZEX adagját...
14 évesen tök normális hogy nem állsz készen rá, hisz igazán vágyat csak olyan 16 éves kor körül kezd el érezni egy lány, azért ha valaki annál fiatalabb ott még nincs meg az a fajta hormonszint sem...Nem vágyik rá inkább csak buliból akarja kipróbálni, vagy szeretne elegetteni a barátja igényeinek...
HA így csináljátok meg fogod bnni még akkoris ha szereted, egy kedves kis hormon a szervezetedben erős bűntudatot vált majd ki és ezt a szerelem sem oldja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!