Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem értik meg a nők,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik meg a nők, hogy szex nélkül nem működik egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Lassan 2 hónapja nem volt aktus, ilyenkor persze, hogy elgondolkodik a férfi a félrelépésen. Ki akar huszonévesen papként élni?
2018. júl. 18. 13:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%
Ostoba nem én vagyok kérdező,hanem te!!! Te benned nincs annyi gerinc hogy szakíts ,mielőtt félred..sz
2018. júl. 18. 13:39
 12/25 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon sötét lehetsz kérdező....

Főleg ez a stílus amit megengedsz magadnak....

Remélem a nőd azért nem dug veled mert talált egy nálad értelmesebb pasit :D

2018. júl. 18. 13:46
 13/25 A kérdező kommentje:
Személyeskedésen kívül megy más is?
2018. júl. 18. 13:51
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
lépj akkor te, ha ő nem szeretne és szakíts. ha már a beszélgetésen túl vagytok és nem változott semmi
2018. júl. 18. 13:54
 15/25 anonim ***** válasza:
92%

Nézd... ha nem tudod vele megbeszélni miért nincs szex akkor ott sokkal súlyosabbak a gondok mint a szexhiány.

Nekem az lenne az első, hogy kifagattom mi a baj. Olyan nincs hogy hónapokig nincs szex és ez a barátnődnek is jó, mert egy egészséges nő is vágyik az intimitásra. 2 hét távollét után már téptem le a páromról a ruhát... és nem is vagyok nagy étvágyú.

Szóval ha nincs szex, akkor gond van (alapból is), és nem itt kéne felháborodott kérdést kiirnod nekünk, mert nem mi nem fekszünk le veled, hanem a barátnőd. És ha ő nem teszi szét a lábát annak oka van.

Innentől a te EQ és IQ-d függvénye, milyen sikerel szeded ki belőle a szexhiány okát, hogy aztán rendbe hozzátok a dolgokat.

Vagy hisztizhetsz itt tovább, de ezzel sem leszel előrébb.

Bírd szóra!

2018. júl. 18. 13:59
 16/25 A kérdező kommentje:
Itt már beszélgetésnek helye nincs. Ha egy nő nem kívánja a szexet, akkor egy megbeszélés után se fogja. Sőt...
2018. júl. 18. 14:00
 17/25 anonim ***** válasza:
75%
akkor ismétlem,miért nem lépsz ki te a kapcsolatból?
2018. júl. 18. 14:01
 18/25 anonim ***** válasza:
75%

7-es vagyok !

Nem állítottam a kommentemben, hogy megcsaltad, viszont az általad feltett kérdésben, a félrelépést említed meg gondolkodásképpen, ugyanis nincs közös szexuális életed a jelenlegi pároddal, már legalább 2. hónapja !

Ezért tanácsoltam azt, hogy ahelyett, hogy ide írsz ki kérdést ezzel kapcsolatosan, a megcsalást fontolgatva, előbb illene a pároddal megbeszélni majd orvosolni a köztetek lévő problémát, ha pedig ennek hatására sem történik változás, akkor ki kell mondani a végszót, mert ez így hosszútávon nem működik, főként két fiatal ember közt !

Próbálj meg jobban értelmezni, könyörgöm !

De tekintve az obszcén kommunikációd, amit megengedsz magadnak velem illetve a többi kommentelővel szemben, az sokat árulkodik a kőzetek kialakult problémák okáról !

Félrelépés helyett, egy pszichológust vagy egy pszichiátert keress fel, mert úgy tűnik komoly viselkedésizavarral küzdesz, ami igencsak nagy probléma !

2018. júl. 18. 14:01
 19/25 anonim ***** válasza:
67%
ó, szexel ő, ne aggódj. csak már nem veled. de ülj a lyuk mellettés vonyíts még hónapokig, igy csinálják a jó béták.
2018. júl. 18. 14:09
 20/25 anonim ***** válasza:
67%
Miért nem szakítasz okoska???!
2018. júl. 18. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!