Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg a nők, hogy szex nélkül nem működik egy kapcsolat?
Nagyon sötét lehetsz kérdező....
Főleg ez a stílus amit megengedsz magadnak....
Remélem a nőd azért nem dug veled mert talált egy nálad értelmesebb pasit :D
Nézd... ha nem tudod vele megbeszélni miért nincs szex akkor ott sokkal súlyosabbak a gondok mint a szexhiány.
Nekem az lenne az első, hogy kifagattom mi a baj. Olyan nincs hogy hónapokig nincs szex és ez a barátnődnek is jó, mert egy egészséges nő is vágyik az intimitásra. 2 hét távollét után már téptem le a páromról a ruhát... és nem is vagyok nagy étvágyú.
Szóval ha nincs szex, akkor gond van (alapból is), és nem itt kéne felháborodott kérdést kiirnod nekünk, mert nem mi nem fekszünk le veled, hanem a barátnőd. És ha ő nem teszi szét a lábát annak oka van.
Innentől a te EQ és IQ-d függvénye, milyen sikerel szeded ki belőle a szexhiány okát, hogy aztán rendbe hozzátok a dolgokat.
Vagy hisztizhetsz itt tovább, de ezzel sem leszel előrébb.
Bírd szóra!
7-es vagyok !
Nem állítottam a kommentemben, hogy megcsaltad, viszont az általad feltett kérdésben, a félrelépést említed meg gondolkodásképpen, ugyanis nincs közös szexuális életed a jelenlegi pároddal, már legalább 2. hónapja !
Ezért tanácsoltam azt, hogy ahelyett, hogy ide írsz ki kérdést ezzel kapcsolatosan, a megcsalást fontolgatva, előbb illene a pároddal megbeszélni majd orvosolni a köztetek lévő problémát, ha pedig ennek hatására sem történik változás, akkor ki kell mondani a végszót, mert ez így hosszútávon nem működik, főként két fiatal ember közt !
Próbálj meg jobban értelmezni, könyörgöm !
De tekintve az obszcén kommunikációd, amit megengedsz magadnak velem illetve a többi kommentelővel szemben, az sokat árulkodik a kőzetek kialakult problémák okáról !
Félrelépés helyett, egy pszichológust vagy egy pszichiátert keress fel, mert úgy tűnik komoly viselkedésizavarral küzdesz, ami igencsak nagy probléma !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!