Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek gondotok lenne azzal, ha a barátnőtök igényelné az enyhe fojtogatást?
Nem sok minden van ami annyira fel tud izgatni, mint mikor szex közben a barátom ráfog a nyakamra. Pár lökés és már élvezek is. Izgató, hogy uralkodik felettem, tőle függök, igazi pasi a szememben ilyenkor. (Persze nem azt mondom, hogy csak az a pasi aki ilyet csinál, mert nyilván nem.)
Először eléggé tartott a dologtól, hogy fájdalmat okoz nekem, vagy hogy valami balul sül el, de végül kipróbáltuk és nagyon bejött. Sajnos azóta szétmentünk és nem tudom hogy sok e az olyan pasi, akinek ez tetszik, mert erre szükségem van. Vajon könnyen találok majd szerelmet olyannal, aki erre vevő?
21L
Semmi gond!
Már a kérdéseddel is felizgattál! F.
Azok a csajok akik eszt szeretik az mind egy belevalo és izgalam szexet rejteget magában.
Úgz h én szivesen a kedvedre tenék bàrmikor ;)!
Én direkt az ilyen, sub hajlamú lányokat szeretem, és nagyon jól meg is értjük egymást ebben a dologban. Fogsz találni magadnak olyan férfit, ne aggódj :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!