Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti hogyan álltok hozzá, ha a pasinak ovatosnak kell lennie szeretkezésnél, mert enyhe fitymaszűkülete van?
Egy nagyon enyhe relatív szűkülete van, tehát le bírja húzni a fitymáját a makkról, de vigyázni kell, mert pl. könnyebben berepedhet a makk.
(Ugyanakkor az orvos se javasolja a műtéte.)
1 nem szeretek mindig vadulni.
2. Ha ilyen problémája van miért nem megy el otvoshoz vele.? Sose értettem az ilyeneket. Inkább szenvednek meg maszatólnak minthogy egy kiadósat bsszanak...
23N
"#2 Ez annyit jelent, hogy a makk felszínén a bőr hosszában felszakad, szűkülettel sajnos nagyobb rá az esély mint egyébként, de azért így se gyakori."
Ennél nagyobb szamárságot is már rég olvastam itt! XD
A fitymaszűkület nem a makk felszínén a bőrt szakítja fel, hanem a makkra simuló, azt fedő kettőzött bőr belsejét amiben a szűkület van! XD
Egyébként ha enyhe is az a szűkület azért mérlegelendő egy kisebb beavatkozás ha attól féltek hogy beszakad a szűk rész! Nem körülmetélés, egy kisebb plasztika ami csak egy bemetszés. Nekem ugyan súlyos volt,de még így is sikerült megmenteni hogy csak bemetszették. Akkor egy enyhénél meg... Érted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!