Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Enyhe domina hajlamú lányok, ti hagyományos módon is szexeltek vagy szexelnétek az enyhén szub pasitokkal vagy azt csak ritkábban?
Figyelt kérdés
#szex #domina #dominancia #műpénisz #nyalás #farok #szub #szerepcsere #felcsatolható #felcsatolhatós
2017. szept. 3. 13:38
1/10 anonim válasza:
Én anbak hive vagyok hogy gyoozon a jobbik
2/10 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?☺️
2017. szept. 3. 13:45
3/10 anonim válasza:
Hát ha akar megprobalhat egy nő lenyomni próbálhat:)
4/10 A kérdező kommentje:
Értem.
Azért most inkább lányok véleményére, tapasztalatára lennék kíváncsi.
2017. szept. 3. 13:49
7/10 A kérdező kommentje:
Esetleg lányok?
2017. szept. 3. 14:17
8/10 anonim válasza:
Nálunk ez változatosan megy. A mi kapcsolatunkban ez úgy működik,hogy amikor kedvünk van. Mivel a párom enyhe szub ezért neki sincs mindig kedve,nekem se mindig. Van mikor rendesen szexelünk,van amikor dominálok,van szerepjáték,extrém hwlyszín szóval változó,de igen,rendesen is szoktunk.
9/10 anonim válasza:
Az idejárók java kanos hím. Várhatod a lányokat... :)
10/10 A kérdező kommentje:
Azért vannak lányok is, bízom bennük. ☺️
2017. szept. 4. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!