Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat ez? Normális?
Szóval nagyon izgatna, ha egy lány, nő úgy szexelne velem, hogy Ő nem vonzódik hozzám... Esetleg kifejezetten taszítónak talál.
Csak mondjuk sajnálatból, szánalomból fekszik le velem. És közben végig látszik, hogy neki teljesen közömbös ahogy dugom... Esetleg ki is nevet a teljesítményem miatt.
Vagy a másik lehetőség, ami szintén izgat, hogy ellenszolgáltatásért cserébe (szívesség, pénz) szexel velem és egy kicsit kellemetlen, fáj neki a dolog. Vagy olyan dolgokba megy bele a szexualításon belül amibe amúgy nem menne. (Pl. anál)
A második lehetőség is valóban izgat, de nem hiszem, hogy megélném hiszen tudom hogy etikátlan...
Mi a véleményetek ezekről a vágyaimról? Még normálisnak mondhatóak?
Szerintem nincs ezzel probléma. téged ez izgat fel jelenleg. A szexualitásban nincs határ :)
én meg inkább kissé mazoista vagyok, egyáltalán nincs domina hajlamom. Engem az tud nagyon felizgatni, amikor egy tőlem erősebb és határozottabb férfi rendesen kezelésbe vesz és egyáltalán nem finomkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!