Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti dugtatok már meg csajt a diszkóban? Ha igen, melyik mosdóban? Férfi vagy női?
Ennyire le adod az igényt meg a higiéniát hogy egy diszkos ribizlit akarsz meg dugni egy koszos wc-ben?
24N
Városi legenda. Egyáltalán nem jellemző az ilyen eset, mint amennyire előadják. Ritka egy igénytelen csajt kell kifognod, aki ebbe belemegy, de te sem vagy semmi, ha a szarszag közepén akarsz egy kis fülkében dugni.
Ha már egyéjszakás, akkor lakásra mennek, minimum a kocsiban lesz valami. De általában csak csókig mennek a lányok egy full ismeretlennel.
Ha ez számít, nekem nem volt full ismeretlen a lány, randiztunk. Vártam rá a folyosón, és egyszer csak behúzott a női mosdóba. De csak csók volt. Ki akartam nyalni, de nem hagyta, annyira nem volt KO, félt a lebukástól. Utána elmentünk hozzám. De attól még vicces és jó emlék. :D
Szerintem a dugásig tényleg nagyon késznek kéne lenni, hogy mindkét fél leszarja a többi embert, meg amilyen mocskos állapotban van egy-egy nagyobb buli alkalmával a mosdó (amúgy az kivételesen kulturált volt, azért is akartam egy kis ezt-azt). Ahogy mi is pl, inkább ilyenkor lakásra mennek, vagy ha oda valamiért nem lehet, akkor is valami viszonylag csendesebb helyen intézik el a dolgokat - ha nem matt részegek. :D
Én még nem! De tudom hogy a szükség nagy Úr!
De a város minden lehetséges helyén szexeltem a barátnőimmel! Rettenetesen izgató volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!