Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 17 centis pénisszel el fogom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 centis pénisszel el fogom érni a csajok méhszáját?

Figyelt kérdés
2018. júl. 14. 03:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Amúgy valóban 8-10cm nem felizgultan és 6-15cm találtak 39nőből( Wiki Peldegrass )

... Vaginal depth in biological women as published from magnetic resonance imaging scans was 6.3 cm (range, 4.1-9.5),(tehát rezonanciás vizsgálattal) 14(ez bekezdésszám pont) the cast measured(tehát azzal a géllel amivel Jamiék a mythbustersben dolgoztak) 6.9 to 14.8 cm, 13(.pont) and the aroused versus nonaroused averages were 7 to 8 versus 11 to 12 cm.(tehát nyugalmi átlag vs.felizgult) 12(.pont) The depth measured after neovaginal reconstruction was thus within the range of normal for biological women for all published measurement modalities (Table 3). ...

Átlag nőnél 7-8(10cm az alsó oldalon)ről 12,5-15-17,5 re izgulnak fel+ a nyújthatóság utána pluszban(150-200-300% !) amit a pálcámmal is érzékeltem már hogy minden nőnél nagyon más

2018. júl. 14. 17:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbáltam utánaolvasni ennek az irodalomnak, amit idézel, de valószínűleg nem jól, mert én más adatokat találtam.

A vagina izgalmi állapotban történő megnyúlására nem találtam ezeket a méreteket, de nem is értem, hogy miként jött volna ki a 300%, mert még ha igaz lenne, hogy a legkisebb kiindulási mérettől éri el a legnagyobb hosszúságot (amire semmi sem utal), az sincs háromszoros.

2018. júl. 14. 22:04
 13/19 anonim ***** válasza:

So the exceptional man whose erect penis is eight inches long can still make love to any woman, providing he excites her properly and introduces his organ very slowly.If he does this, her vagina will lengthen by 150 or 200 per cent to accommodate him.

Akkor 150-200% valahol találtam más adatokat ott volt.

2018. júl. 14. 23:12
 14/19 anonim ***** válasza:

[link]

Itt minden nagyon jól le van írva főleg a hozzászólásokban is.

ha egy nő nagyon "felkeltett" tudja kezelni a 10" 12"(25-30cm)(annyi hüvelyk 2,54cm igen) péniszt is,akkor nem ütközöl bele,más hogy sok nőt egyszerűen nem hoz tűzbe a párja esetleg tényleg más a méretük.

2018. júl. 14. 23:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Ébredés és annak fontossága a mély foltokhoz: Mint nő felkelt, hüvelye meghosszabbodik és kibontakozik. Ez egy olyan folyamat, amely hüvelyi tamponként vagy ballonozásként ismert. Gyakran, a kezdeti izgalom során a hüvely kb. 3 hüvelyktől 5 vagy 6 hüvelyk mélyig terjed. Mivel a hüvely lehetséges hely, amikor belép a pénisz, megpróbálja befogadni méretét, amely körülbelül 7-8 hüvelyk mélységig meghosszabbodik. A hüvelyi sötétedés (és hosszabbodás) egyik késői stádiumában a méhnyak kigyógyulnak és felemelkednek. Ez megnyitja a hüvely egy új részét. Ezt a részt "üregként" lehet leírni, ahogy David Shade leírta. Belül, két "üreg" található, amelyet ösztönözni kell.

Előzetes Fornix Erogenous Zone (AFE zóna)

Ez az erogén zóna található az elülső fal mentén. Az elülső mandulában van, az elülső fal üregében a hüvelyi csatorna mélyén. Ezt gyakran az A-Spotnek vagy epicentrumnak hívják. Ugyancsak az előtti méh tasak helye.

Posterior Fornix Erogenous Zone (PFE zóna)

Ez az erogén zóna a hátsó fal mentén helyezkedik el. A hátsó bakteriális hüvelyben van, de anatómiailag különbözik az elülső fornixtől. Először is, ez a hely egy kicsit mélyebb. Ezt a helyet U-Spot vagy Cul-de-Sac néven is nevezik. Az anusból is stimulálható. A PFE-zónához való stimuláció gyakran kapcsolódik a női ejakulációs válasz hirtelen fellépéséhez, bár sok nő "mászik" a stimulációval más helyekre. Egyes nők nem fognak "verni"(squirt) még ezen a ponton sem.

E két folt nevét gyakran összekeverik. Az, hogy van-e jelentős különbség a foltok között, nem egyértelmű.

Bár helyileg van az elsőt ami rövid akkor éred el amikor a lábait a nyakadba rakja

a második a mélyebb akár kétszer is háromszor is alatta a Cul de sac.

2018. júl. 14. 23:38
 16/19 anonim ***** válasza:
#12 Simán 7-8cm X 300% 21-24cm aroused & streched(felizgatott és utána nyújtott)ez egy átlag nő vannak nem átlagok is.
2018. júl. 14. 23:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Hó ez a nő durva dolgokat mesél csak a szájáról olvastam le rossz a fülesem.

https://www.youtube.com/watch?v=a1vRBjISj2k

2018. júl. 14. 23:46
 18/19 anonim ***** válasza:
2018. júl. 14. 23:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Mindenkinél változó , de remelélem hogy nem mert az eléggé fáj.
2018. júl. 16. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!