Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 centis pénisszel el fogom érni a csajok méhszáját?
Figyelt kérdés
2018. júl. 14. 03:04
1/19 anonim válasza:
Az a baj,hogy Tökölön van egy út aminek a vègèn van egy oszlop ès ha mèg egy ilyen farokmèret kèrdèst fogok olvasni akkor te ès az oszlop hamar összetalàlkoztok.
3/19 anonim válasza:
Attól függ hogy méred..
Mert ha felülről lazán ráejted a centit és úgy annyi akkor szólok hogy minden férfinek aki normál alkatú legalább van 2-2,5-3cm a tövén még pluszban.
Ha felülről csontig nyomva erőből ennyi a max az nem rossz úgy 17,5től már jó lesz én csontig 17essel még húszévesen nem éreztem húsz évvel később már igen :D
4/19 anonim válasza:
Ez a nők testi adottságától is függ.
5/19 anonim válasza:
Minek akarod elérni? Az fáj ám. Ha csak 1x is így tolná a pasim tövig, szépen tökön rúgnám hogy érezze mennyire is fáj :)
6/19 anonim válasza:
Érdekes én ahány nőnek nyújtottam a méhszáj alatti/utáni részt az mind elélvezett ettől és nem rugdalták a tökömet.
Sőt valaki azt is szóvá tette hogy jöhetne még 2-3 centi pedig a 19,5 ös péniszpumpa belső végéhez néha a hegye hozzányomódik és nem nem volt tág hanem szűk.
7/19 anonim válasza:
utolsó: oké,hogy szűk volt,de itt a 'mélység' számít. van akinek bírja, másnak már fájdalmas lehet. én is szűk vagyok, de azért elég 'mély',ha rendesen felizgulok. de volt,hogy bizony már fájt mikor a méhszájamat elérte
8/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy eléred-e. Azt gondolod, hogy minden nő egyforma? Hát nem. Vagy százalékot szeretnél? Mondjuk megtudod, hogy a felének eléred, a másik felének nem. De ez sem igaz, mert ha a válladra teszi a lábát, akkor 12 centissel is elérheted. Próbáld ki, és megtudod, hogy annak a nőnek eléred-e. Miért érdekel a többi?
9/19 anonim válasza:
Minek akarod elérni a méhszájat? Az fáj a nőnek, és egyáltalán nem jó.
26N
10/19 anonim válasza:
Egy átlagos női hüvely kb csak 8-10cm, gondolom igen, pláne kutya pózban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!