Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit gondolnátok egy 18/5-ös pénisszel rendelkező kondis srácról? Tudnátok neki ellenállni?
Nem lenne probléma :D
Úgy is kiderülne hogy 4 centivel kisebb legalább 😊😜
Amikor elkezdtem kondizni én is azt hittem, hogy "Majd ha izmos leszek minden lánynak tetszeni fogok" meg még 14 évesen azt hittem, hogy "Biztos minden lánynak számít a méret".
Később kiderült, hogy mindenkinek más típus jön be. Igen sokan szeretik az izmos testet, de annak is rengeteg variációja van és legalább annyi ember utálja is ha a pasija izmos.
A nemiszerv méret meg ... Ahogy lányokkal együtt voltam és több ismerőssel beszégettem többször részegen ilyen témákról. Azt tapasztalatam, hogy a legtöbb lány az átlagos méretet preferálja.
Ha nem troll kérdésről van szó, nőlj fel.
Igen,biztosan igen.
1. Nem vagyok oda az olyan pasikert akikről messziről ordit,hogy izomepitesre több időt fordít mint bármi másra.
2. Még ha kiderülne egy beszélgetésbol hogy megiscsak szuper vonzó a külső ellenére is :D és egészen értelmes és intelligens és stb. bármi ami megfogna benne, sajnos szexre akkor sem kellene ekkora farok :D Nem vagyok én a magam ellensége:D Élvezni szeretném a szexet nem karóba huzosdit jatszani kínok közt:)
Uhogy tuti bizti jól menne az ellenállás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!