Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra gondoltam, hogy a barátom előtt fogok masztizni, nektek tetszene, vagy cikinek gondolnátok a barátnőtöket?
Félek,hogy beégek..:/
29N
37F
mert ezt mégis hogy gondoltad,te IQ-fighter? Hogy se szó,se beszéd,hazajön,én meg letámadom,hogy "figyu!!" és már tolom is le a bugyit?Egyetlen mentséged,ha nagy a farkad,mert szellemi partnernek max. a cicám választana.Ráadásul férfi..elvileg a nők a "hülyék".
Nyilván,jobb helyeken ez úgy néz ki,hogy majd a hangulat hozza magával a szituációt..az ember figyel a partnerére és pontosan tudni fogja,mit mikor és hogy,mivel ismeri is.
8:
Juj de begurult valaki:D
Felőlem összemérhetjük a Mensa tesztünket, de aztán nehogy sírás legyen a vége annak is:)
Ami a cicadat illeti: ezen nem veszünk össze, én is inkabb őt választanám kettőtök közül, ha lehetséges
Azután a vérző komment után meg se írhatnád a
tesztet,nemhogy összemérni bármit is.
Inkább a kanmacska péniszével mérd össze a tiedet,
legyen már sikerélményed és a nőstény macska is jól járjon már veled végre,hogy te legalább nem feszíted a hüvelyét.
Köszönjük a részvételt, foglald le magad más kérdésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!