Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a nők véleménye erről? Bejön vagy már taszít?
Figyelt kérdés
Tegnap vásárolni voltam, és több időt töltöttem el egy üzletben ami mellett egy konditerem van.
Néztem az embereket, és végigmértem a férfiakat is, és arra a következtetésre jutottam, hogy férfi szemmel számomra már teljesen taszító, amikor egy férfi túlságosan ki van gyúrva. Egyszerűen olyan "túl sok" érzésem van tőle.
Nőként neked mi az a külső ami imponál és mi az ami már sok?
(mellékelek néhány képet, hogy tudjátok mire gondolok kb)
szerintem ez még teljesen rendben van
viszont egy ilyen felsőtestet már soknak gondolok..
ettől meg már egyenesen a frász kiráz, nőknek tetszik az ilyen küldő?
2018. júl. 13. 18:32
11/12 anonim válasza:
A harmadik tényleg kicsit aok már.
12/12 anonim válasza:
Az első bejön eléggé, de ha kevésbé lenne izmos, akkor is tetszene. A második és harmadik nekem túl sok, nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!