Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a nők véleménye erről? Bejön vagy már taszít?
Figyelt kérdés
Tegnap vásárolni voltam, és több időt töltöttem el egy üzletben ami mellett egy konditerem van.
Néztem az embereket, és végigmértem a férfiakat is, és arra a következtetésre jutottam, hogy férfi szemmel számomra már teljesen taszító, amikor egy férfi túlságosan ki van gyúrva. Egyszerűen olyan "túl sok" érzésem van tőle.
Nőként neked mi az a külső ami imponál és mi az ami már sok?
(mellékelek néhány képet, hogy tudjátok mire gondolok kb)
szerintem ez még teljesen rendben van
viszont egy ilyen felsőtestet már soknak gondolok..
ettől meg már egyenesen a frász kiráz, nőknek tetszik az ilyen küldő?
2018. júl. 13. 18:32
1/12 anonim válasza:
Az első két kép között inkább testzsírszázalék különbség van, mint izom.
4/12 anonim válasza:
Az első 2 kép azok a "pont jó" kategóriában vannak nálam,aki nem túl izmos de nem is kis véznák! :)az utolsó az már tényleg sok!!Nekem nem jönnek be az ennyire kigyúrt Férfiak.
5/12 anonim válasza:
Nekem a második jön be a legjobban :)
6/12 anonim válasza:
Hát nekem bejön mind a 3 kép,de leginkább a 3. 😍 De amúgy mindenkinek más jön be
7/12 anonim válasza:
Az első kettő pont jó, szerintem nincs nagy különbség. A harmadik taszít.
8/12 anonim válasza:
Nekem mindegyik bejön. Mindannyian egészségesnek tűnnek, de nekem az sem baj ha van a pasin egy kis felesleg, egy pici pocak. Vszeg nem a testéért fogom szeretni. Most nagyon mackós, kigyurt párom van, az exem meg borzasztó vékony volt semmi izommal. Nálam ez nem nagyon számít. De! Ha nagyon választani kéne akkor talán a 2-es.
9/12 anonim válasza:
Tényleg mindenkinek más jön be. :) nekem a 3. még beleférne, de annál izmosabb már nekem sem.
10/12 anonim válasza:
Az első és a második szerintem teljesen jó. A harmadik viszont nekem már sok. 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!