Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor illik elmondani, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor illik elmondani, hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Kezdünk összejönni egy pasival, csók, simogatás már van és egyre közelebb a szex, már erősen célozgat az orális szexre, amit én is kívánok, de félek elmondani, hogy még szűz vagyok 25 éves létemre. Belemenjek úgy az orális szexbe, hogy nem tudja vagy előtte mondjam el neki?

A pasi 10 évvel idősebb (nem a barátom, csak egy kollégám, aki bejön nekem) és félek, mit fog gondolni, esetleg otthagy ha csak szexet akar.

2018. júl. 12. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazabol ugy is csak szexelni akar veled ugy hogy mind1
2018. júl. 12. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze ezt el kell mondanod,mert másképpen kell majd hozzád közelednie.Óvatosabban kell bánni veled az elején.
2018. júl. 12. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
hétfőn, 11 órakor
2018. júl. 12. 18:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mond el inkább. Gyengédebb és oktatobb hozzáállást fogsz kapni tole.
2018. júl. 12. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem komoly a kapcsolat, akkor én le sem feküdnék vele, ha pedig csak el akarod vele veszíteni, akkor ne mond el, még megijed és elszalad.
2018. júl. 12. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha otthagy azzal is jobban jársz, mert előbb derül ki milyen ember!

Én 24 évesen vesztettem el de a csaj nem hitte el akivel voltam azt mondta h hazudok. Utólag mondtam csak meg neki, de előtte sokat olvastam h mit hogyan kell.

Nem az számít hányszor csináltad hanem hogy hogy csinálod!

35F

2018. júl. 13. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:

"esetleg otthagy ha csak szexet akar."

Mondd el előtte és emiatt ne aggódj! Akkor legalább kiderül, hogy milyen ember valójában, és nem kár érte. Ez egy jó szűrő.

2018. júl. 14. 00:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Elmondtad?
2018. aug. 16. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!