Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza volt abban, h sokat kellett kielégítenie?
Tegnap törölték ezt a kérdésem, ma megpróbálom finomabban megfogalmazni. Tehát együtt voltunk 3 évig, majd szakítottunk. Aztán nem sokkal később találkoztunk és beszélgettünk a múltról és arról hogy kinek mi nem tetszett. Ekkor azt mondta h az volt a rossz a kapcsolatban a végén, hogy sokszor kellett kielégítenie oralisan. Namost én ezt nem így latom, hiszen a kapcsolatunk teljes ideje alatt ugyanannyiszor csinálta mint az utolsó hónapokban. Ami azt jelentette, h mikor megvolt neki, akkor esténként megkérdezte h kielégítsen e? Persze h igent mondtam mindig. Akkor a szex mindig kölcsönös orallal kezdodott, de mivel nekem több volt az igényem erre, ezért mindig csinálta szo nélkül. Nem mondott semmit, nem húzta a száját,
szóval nem ertem. Ja es akkor sem mondott soha semmit, mikor a végén megkértem hogy szájjal fejezzen be. Soha, pedig többször hosszabbra is sikerült, és nem mondta h hagyjuk már.....Akkor meg mire értette ezt? Nem ertem.....Ti is így látjátok ahogy én?
Mert tényleg soknak érezte
És csak azért csinálta h ne nyafogj
24N
Fontos tanulság: Beszéld meg a partnereddel, ki mit szeretne a kapcsolatban...
Fontos, hogy folyamatosan kommunikáljatok egymással.
ez egyszerű, saját tapasztalat páromnál (habár nem orál, de lényeg ugyan ez)
Csinálja, mert jót akar neked, még úgy is, hogy neki semmi kedve nincs, jófej, szeret, örömöt akar szerezni, nem akar megbántani, ezért csinálja és csinálja és csinálja. Nem panaszkodik, mert nem olyan típus, nem nyavalyog, mert nem olyan típus és titokban azt várja, hogy megjön az eszed és azzal fogsz odamenni, hogy "szívem, köszönöm a felajánlást, de most én szeretnék neked örömöt okozni, ezért vetkőzz és feküdj le, mert most egy órán át masszírozni foglak"
Gondolom ez a "kedveskedés" az egyik dolog ami hiányzott tőled és ez is egy csepp volt a szakítás pohárban
De nem ertem h ti miről beszéltek? Ha nekem bajom van valamivel akkor szólok! Ő nem tette, ezért nehogy mar én legyek a híbas h nem találtam ki a gondolatait.....
Egyedül veled tudok egyetérteni és valószínűsíteni h így volt h már nem szeretett ezért volt már teher számára. Viszont akkor sem tett ellene semmit h ne így legyen.
"De nem ertem h ti miről beszéltek? Ha nekem bajom van valamivel akkor szólok!"
Attól, hogy te így gondolkodsz, sokan nem így csinálnak. Meg kell értened, hogy mások máshogy viselkednek, ami neked furcsa, az másnak természetes és nőknél sokszor természetes, hogy nem szólnak, hanem várják, hogy a pasi vegye észre magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!