Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők ilyenkor általában hazudni szoktak? Nekem is azt kellett volna?
Jó, hogy elmondtad. Valószínűleg önző volt a srác. (pl. mikor ezt mondod, utána még lehetett volna segíteni a dolgon...de mégse tette)
Az, hogy eddig senki se panaszkodott csak annyit jelent, hogy eddig olyanokkal találkozott akik nem mutatták ki, hogy nem az igazi a dolog
😂😂😂
Szokj hozzá, a pasik mindig azt gondolják istencsászárok az ágyban. Még ha szánalmasak xar, akkor is.
A női élvezet azért lehet megtévesztő. Én már jártam úgy, hogy a partnerem a szex után azt hitte, hogy már orgazmus közelben jártam, mikor hátulról csináltuk, mert úgy nyögtem. És nem megjátszás volt, ha belegondolok, tényleg hihető lett volna, mert baromi jól esett, de mégsem voltam orgazmus közeli állapotban. Persze azóta már tudja, nálam milyen a valódi elélvezés, az nem keverhető össze semmivel. :)
35N
Én értem, hogy egy kaland izgalmas, mert utána nincs több találkozás, de lányok.. Áruljátok már el, hogy miután kizárólag a külső alapján dobjátok el az agyatokat és a bugyit, min csodálkoztok utána, ha figyelmetlen a srác és csak üríteni voltatok jók?
Nem arról beszélek, hogy nagy szerelem nélkül nincs szex, hanem arról, hogy az ember személyisége irányítja azt a külsőt és ha az csak addig vonzó amíg a külseje, akkor min csodálkoztok?
Utolsó, te hogy milyen hülye vagy.
Látszik, hogy valami balek lehetsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!