Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők ilyenkor általában hazudni szoktak? Nekem is azt kellett volna?
Figyelt kérdés
Életemben először volt egyéjszakás kalandom, és azt hiszem, utoljára is. Az aktus után megkérdezte a csávó, hogy milyen volt? Én meg elmondtam, hogy nem volt kifejezetten rossz, de az orgazmusnak a közelében se jártam. Az az arc... "Pedig rám még senki se panaszkodott." Én se panaszkodtam, csak elmondtam az igazat.2018. júl. 12. 09:44
11/14 anonim válasza:
Nem hazudtam. Nem ismertem a gyereket, úgyhogy nem érdekelt, hogy ő minek gondolja magát. Megmondtam az igazat.
12/14 anonim válasza:
Én mint pasi akkor csodálkoznék, ha egyéjszakásnál sikerülne a nőnél az orgazmus. Olyan még sosem volt, hogy elsőre sikerült, általában kellett kis idő, míg egymásra hangolódtunk.
Élvezni élvezték, mert felszabadult, vicces, tomboló szex volt, de orgazmus elsőre??? az kicsit abszurd
13/14 Chac Xib Chaac válasza:
Jól tetted, hogy megmondtad. Én jobban szeretem ha a nő őszinte, mintha megjátszaná magát. Főleg egy kalandnál, ahol az a cél, hogy _mindketten élvezzük_ azt az estét / alkalmat...
Szerintem érdemes kicsit előtte is egyeztetni, kinek mi jön be, mire gerjed, stb.. hasznos lehet, hisz nem ismerjük egymást :)
F40
14/14 anonim válasza:
Azért nem panaszkodott rá senki, mert még sosem csinálta...
Jól tetted, hogy igazat mondtál, nem kell ezt túlagyalni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!