Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csináltam egy nagyon nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltam egy nagyon nagy hülyeséget, nagyon megbántam és tudpm, hogy nem kellett volna. Mi a véleményetek erről? Tudom gáz, de azon kívül?

Figyelt kérdés

Lassan 4 éve vagyunk együtt a párommal, soha soha nem voltam mással sőt nem is érdekelt más. Bulizni voltunk és jött par haverunk is, amikor már ittasok voltunk gyakran van szex téma, és az egyikkel ilyen képekről dumaltunk és mondtam hogy van sok olyan képem, sőt a parommal együtt is, nem akarta elhinni és rávett, hogy mutassak párat és én mutattam, átnézte őket, olyat is látott ahol a párommal vagyok. Utána mutatott ő is magáról, mert avval jött hogy az övé nagyobb mint a páromé. Utána meg elment a mosdoba kiverni mert felizgatták a képek, és arrol küldött képet. Utána észbe kaptam mindent töröltem és szoltam, hogy erről halgassunk. Eltelt pár honap azota de meg mindig felek, hogy eljár a szája. Gáz nagyon, de most mit tegyek? NE IRJATOK PRIVÁTBA, NEM KÜLDÖK KÉPEKET.

24/L

2018. máj. 19. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már. Legfeljebb beállítod úgy, hogy ő keveri a sz_rt köztetek, hogy szakítsatok.
2018. máj. 19. 12:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha akart volna tőled valamit, akkor már másnap elkezdett volna zsarolni. Kiverte a képekre, és kész. Hónapok teltek el, szerintem már ne parázz rajta. Lehetséges, hogy már el is felejtette az egészet.

Mondjuk tényleg nem kellett volna mutogatnod.

De mint írtam, már rég megtette volna, ha odalenne érted. Csak egy tanács: ne hozd nála szóba soha többet.

2018. máj. 19. 12:13
 3/8 Buran ***** válasza:
100%

Eltelt pár hónap. Ha akart volna valamit, már rég eljárt volna a szája. Hallgass róla, ne hozd fel a témát.

Szerintem a srácnak ennyi volt, megnézte, kiverte rájuk (lehet, hogy még többször is), de ennyi.

Nem hinném, hogy ebből később bármi konfrontáció lenne.

23/F

2018. máj. 19. 12:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, felejtsd el, nem lesz baj :) mindenki csinál néha butaságot. De tanulj belőle.
2018. máj. 19. 12:37
 5/8 anonim ***** válasza:
31%

A lényeget nem írtad le!

Tenyleg nagyobb neki mint a barátodé?

2018. máj. 19. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van a többiek már megválaszolták ezt igazából. Fel ne hozd ezt a témát a pasinak, mert akkor eszébe jut, és akkor lehet a baj. De már hónapok teltek el. Ha nem hozod fel, akkor ebből már nem lesz semmi baj. Jól mondták, a bűntudatod legalább emlékeztet, hogy ne csinálj többet ilyet...
2018. máj. 19. 13:59
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
A véleményem az, hogy a történetben 2 lúzert is találok :D Az egyik te, mert megmutogattad a privát képeiteket másnak, a másik pedig a srác, aki azt helyett, hogy tovább itat téged és megdug, inkább kimegy a wc-be kiverni :DDDD
2018. máj. 19. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha normális érett felnőtt az illető akkor nem kell tartanod semmitől sem. Ha meg nem az akkor sem követtél el semmi halálos bűnt. Nem fog összedőlni a világ akkor sem ha kiderül.
2018. máj. 19. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!