Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas hülyeséget csináltam mit tegyek?
24 éves vagyok.13 éves korom óta tudom hogy mi a helyzet velem de ilyen még csak soha eszembe se jutott a 11 év alatt de persze mindenki hibázik.
Majdnem 6 éves korom óta ismerem a legjobb baratomat.Tényleg minden nem egymás mellett állunk ott voltam az esküvöjén és a gyereke születésénél is.Ezért is érzem magam most iszonyatosan szarul.
Múlt héten az egyik bulinak után megtörtént aminek nem szabadott volna.Nem mentségnek akarom írni mert nem az és az semmi magyarázatot meg hogy nem én kezdeményeztem.Semmi komoly dolog nem történt mindőssze csak egy csók.Ami nekem igen is sokat jelentett. Most nagyon szarul vagyok mivel nem akarom elvenni a feleségétől és a gyerekeitől.
Muszály vele megbeszélnem ezt.Fogalmam sincsen hogy mit érez ő a saját érzéseimmel teljesen tisztába vagyok vele.Muszály vele tisztázni hogy soha nem lehet köztünk semmi még akkor sem ha mind ketten úgyan ezt érzezük.Mint elvált szülők gyermeke soha nem tudnám megtenni a kisfiával azt hogy elvesztem tőle az apját.
Mit kellene tennem ?Nem tudom hogyan kezdeményezhetnék vele egy ilyen komoly beszélgetést.Nem tudom hogy úgysem az marad -e a kapcsolatunk mint az elején.
Azt azért tud, ha a haverod meleg, akkor majd elveszi más a feleségétől. Majd más miatt hagyja el a gyerekét.
Szóval ha mindketten éreztek egymás iránt vonzalmat, akkor meg kellene próbálnotok együtt.
A gyermekét pedig láthatja a vállás után is.
És mivel te pont elvált szülők gyereke vagy, nyílván nem fogsz hisztizni, nem fogod akadályozni ha a gyerekével is akar időt tölteni.
Tudom hogy más fogja elvinni a feleségétől de nem én akarok az lenni aki tönkre tesz egy házasságot.Ha nem lenne gyerek akkor simán bele mennék egy kapcsolatba vele.
Persze hogy nem akadalyoznám annyiszor láthatná a gyereket ahányszor csak akarja.
Mivel nekem sosem volt apám így nekem ez szív ügyem.Nem is emlékszem apámra milyen volt csak képeken láttam
Ha tényleg meleg és szeret téged, akkor teljesen felesleges a gyerekére vagy a feleségére tekintettel boldogtalannak lennetek.
Gondolj bele. Ő is boldogtalan és te is.
És a felesége sem hiszem, hogy boldog lenne, ha a srác tényleg meleg és nem is vágyik rá.
A gyereknek meg szerintem, ha tényleg ez a helyzet, ez lenne a legjobb: csendben megoldani és szétválni.
Nyilván egy ilyen kapcsolat nem lesz stabil és a gyereknek sem lesz jó.
Viszont tényleg meg kell beszélni a dolgot, lehet, hogy semmit nem jelentett neki a dolog. Ha így van akkor tényleg nem kellene semmit sem csinálnod és tényleg hagynod kéne a barátodat.
Ja és azért szerintem ne direktbe mondd neki, bármit is akarsz hozzáfűzni, hanem csak kérdezz rá finoman, hogy mi volt a tegnapi dolog.
Ha olyan választ ad, hogy mondjuk érez irántad valamit, akkor beszéljétek meg és ha úgy van próbáljátok meg együtt.
Ha nem olyan választ ad, akkor már csak a barátságotok miatt is felesleges azt mondani, hogy ebből nem lehet semmi meg elkezdeni ecsetelgetni a dolgokat.
(Én drukkolok nektek.)
Mindenféleképpen meg fogom tőle kérdezni hogy te még is mi volt.
Szerintem csak jelentet neki valamit mivel hetei srác csak úgy hobbiból nem csókol meg egy másikat föleg úgy hogy felesége van.
Szeretem és persze minden élő jobban akarom hogy úgyan azt érezze mint én.Vele akarok lenni még is az egyik felén azt súgja hogy hűlyeséget csinálok.Tudom hogy nem kellene érdekelnem.
Bár valószínűleg ha velem csókolozik miközben a felesége otthon várja azt hiszem itt nem én rontottam el a kapcsolatot hanem ez már magától rossz volt.
Beszélek vele azt hiszem a válaszait ők kezd meggyözni hogy ezt nem szabad hagyni.Ha tényleg vannak érzések nála is akkor hatalmas fájdalmat okoznék neki
Emlékszik rá mert másnap felhívott és bocsánatot kért
Persze azért beszélni fogok vele hogy most akkor mi van 😀
Nem látok bele sokat mert annyira már ismerem hogy le tudják szűrni egy ilyen dolgot.Szerintem érzet valamit én biztosra de benne nem vagyok bíztos csak egy megérzés .
Mindenképpen meg fogom vele beszélni.
Ha csak egy hiba volt ha esetleg több.
Muszáj tudnom a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!