Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hatalmas hülyeséget csináltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas hülyeséget csináltam mit tegyek?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok.13 éves korom óta tudom hogy mi a helyzet velem de ilyen még csak soha eszembe se jutott a 11 év alatt de persze mindenki hibázik.

Majdnem 6 éves korom óta ismerem a legjobb baratomat.Tényleg minden nem egymás mellett állunk ott voltam az esküvöjén és a gyereke születésénél is.Ezért is érzem magam most iszonyatosan szarul.

Múlt héten az egyik bulinak után megtörtént aminek nem szabadott volna.Nem mentségnek akarom írni mert nem az és az semmi magyarázatot meg hogy nem én kezdeményeztem.Semmi komoly dolog nem történt mindőssze csak egy csók.Ami nekem igen is sokat jelentett. Most nagyon szarul vagyok mivel nem akarom elvenni a feleségétől és a gyerekeitől.

Muszály vele megbeszélnem ezt.Fogalmam sincsen hogy mit érez ő a saját érzéseimmel teljesen tisztába vagyok vele.Muszály vele tisztázni hogy soha nem lehet köztünk semmi még akkor sem ha mind ketten úgyan ezt érzezük.Mint elvált szülők gyermeke soha nem tudnám megtenni a kisfiával azt hogy elvesztem tőle az apját.

Mit kellene tennem ?Nem tudom hogyan kezdeményezhetnék vele egy ilyen komoly beszélgetést.Nem tudom hogy úgysem az marad -e a kapcsolatunk mint az elején.

2017. aug. 28. 19:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%

Egyetértek veled. A félreértések elkerülése érdekében, minél előbb tisztázni kell ezt a helyzetet, valamint hogy megszabadulj a bizonytalanságtól. Ne kerülgessétek a forró kását. Nyíltan és egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy miért csókolt meg.

Ha az érzései hasonlóak a tieidhez, akkor az lenne a legjobb, ha elválna a feleségétől, és megpróbálnátok együtt.

Azt még hozzáfűzném, hogy ha a barátod tényleg érez valamit irántad és te hagynád, hogy visszamenjen a feleségéhez, akkor valószinűleg boldogtalan lenne és mással vígasztalódna, ami kihatna a gyermekei életére is. Hisz gondolj csak bele, egy olyan emberrel élne együtt, akit nem szeret, ezért megváltozna a általános hangulata is. Esélyesebb, hogy inkább ebben az esetben lennének a gyermekei boldogtalanok. Gondolom a feleség előbb vagy utóbb észre venné, hogy a barátod megcsalja őt, így hát állandóak lennének a veszekedések és az ajtócsapkodások. Ott van annak a lehősége is, hogy valaki más tényleg elveszi a gyermekektől az apjukat.

Szerintem a gyerekeknek jobb lenne, ha egymásra találnátok. Így sokkal jobbal alalulna mindenki helyzete.

Ha csak valami gyerekes gondolat hajtotta, amikor megcsókolt, akkor is bekéne neki vallani mit érzel. Remélem, te sem hiszed, hogy valaki csak úgy lesmáról valakit részegen. Ugye te is tudod, a gyermekek és a részegek mindig őszinték.

Drukkolok nektek, remélem összejöttök. Mindenki így lenne a legboldogabb. Üdv. Virág 20/l.

2017. aug. 29. 02:40
 12/12 anonim ***** válasza:
82%

Abba még bele se gondoltál, hogy esetleg biszex?

Lehet, hogy veled szexet keres, de a családját ugyan úgy meg akarja tartani.

2017. aug. 30. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!