Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb módszer, ha az első, gyors orgazmust hamar követi a második akció, és az tovább tart.
Visszatartani nemigen lehet, ha közben a szeretett lány nedves, meleg, szorító puncijában, mozogsz, és közben a melle hozzád simul, meg még csókol is... Ki bírja azt tovább, mint pár percig?! :)
Persze az első elélvezés legyen a lányé (nyald ki finoman), utána nem lesz türelmetlen.
azt meg tudod csinálni, hogy nem sülsz el kint, annyira visszaszorítod a dolgokat, hogy nem jön ki semmi, viszont ugyanúgy elmész és "bent ragad" az anyag ami baromi kellemetlen és utána ugyanúgy elmúlik az erekció
orgazmus kontroll van, ott a lényeg, hogy nem szabad elérni az utolsó fázist, amikor már közel vagy.
Meg kell tanulni a közép szinten tartani a kedvet, vagyis áll a farok, élvezed is, de mégsem annyira, hogy el tudj sülni. Ez baromi nehéz szerintem és amit utálok ennél, hogy emiatt a szex sem lesz annyira élvezetes
#6 Ha gyorstüzelő vagy,akkor pont neked szól az a tanács,hogy először orálisan elégítsd ki a lányt és csak utána durranj el.Az is baromi szánalmas,de legalább jó volt a lánynak is.
Egyébként nektek,akik képtelenek 2 percnél tovább bírni,nem is értem,hogy miért erőltetitek a szexet.Nektek aztán tényleg csak maszturbációs eszköz a nő,hiszen csak arra a 2 percre kell.Ezt csinálod önkielégítéskor is,direkt a lehető legizgatóbban masztizol ,hogy minél előbb elélvezz.Ezzel egyébként nincs probléma,amíg nem mész nő közelébe.A szex,társas dolog,úgy kell csinálni,hogy mindkét fél kellőképpen örömét lelje benne.Ha ugyanazt csinálod szex közben mint maszturbálásnál,akkor teljesen felesleges a nőket belekeverni,kivéve ha gyereket tervezel.
7: lehet neked simán megy a fél óra, de leírtakból elég unalmas lehet veled az ágyban kefélni. Gondolom csak ki-be-ki-be az egész.
A gyorstüzelésnek van egy nagyon jó oldala, kreatívvá teszi a szexet! Én szerintem határ eset vagyok, ha kell bírom 10 percet, de jobban szeretem a páromat húzni, kényeztetni és lezárni a szexet a dugással magával, így bőven elég pár perc reszelés is. Viszont az előjátékok mindig különlegesek és sosem unalmasak, változatosak, párom sosem tudja mire számítson.
Ahogy mondtad, a szex egy társas dolog, viszont ne tévesszen meg, nem csak a reszelésből áll, hanem az örömszerzésből
#8 "viszont ne tévesszen meg, nem csak a reszelésből áll, hanem az örömszerzésből"
Éppen ez az,hogy neked abból áll,hogy magadnak örömet szerzel.Pont ezt magyarázom,hogy nem egyedül vagy,hanem ketten szexeltek.Ahhhoz minek neked nő,hogy magadnak örömet okozz?
Az irományod első felére csak annyit reagálnék,hogy nő vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!