Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz orális szexnél a csúcs közelében tartani a másikat hosszú perceken át?
1) Miért hiszed, hogy azonnali válasz hiányában te ezt bárkinek szemrehányhatod?
2) A válaszom az, hogy semennyire. Fura kérdés igazából, hiszen sikerült, akkor miért lenne nehéz...? A barátod valószínűleg tudatosan csinálta. Nem beszéltetek erről? Mondd neki, hogy milyen jó volt, és akkor lehet megint. Ha egyszer megy, nem nehéz, sőt, tapasztalattal egyre könnyebb lesz.
Ez egy brutál jó játék.
Én sokszor csináltam bnőimmel (ugye nem egy volt már, azért a többesszám) :-)
Kettő volt, akinél 5-6x csináltam (tuk) így, majd óriási bepisilés lett a vége részéről (nem spriccelés). Majd szégyenkezés. Erre én, adjál még belőle 69-ezve, és láss csodát, meg is kaptam, gyönyörű élmények voltak.
Szóval, jó játék, na, amolyan kicsi kínzásféle :-) hogy nem hagyod elmenni a lányt :-)
Lehet ezt akár egy órán át is játszani, csak kell hozzá egy olyan önzetlen (nemhipphoppdugniakaró) pasi, mint én :-) pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!