Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Szerintetek maximum hány cm hosszú és vastag farok férne a szátokba?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légszí, köszi!2017. jún. 21. 19:23
2/7 anonim válasza:
Bármilyen hosszú, ha mindig harapok az elejéből.
3/7 anonim válasza:
én is kíváncsi vagyok az átlagra, mert még nem szoptam...
19l
4/7 anonim válasza:
20 cm jó mély torkom van :) 18/N
5/7 anonim válasza:
Egyéni kérdés, kinek mekkora a szájürege, tud-e mélytorkozni és azt milyen mélyen. 20cm nem a szájba fér hanem max torokba.
Lelehet mérni uborkával vagy banánnal egyénileg, így értelmetlen hogy nők tippjeit várod erre a kérdésre...
6/7 anonim válasza:
Nekem 4.7 cm vastag átmérőbe és nem volt gond vele soha
7/7 anonim válasza:
Jezusom hat tegyel egy probat a masik fellel. Be tudja venni a tiedet? Szanalmas az ilyen jellegu kerdes.
Na kapd be te is, azt en is megneznem ha ferfi a ferfit szopna le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!