Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mért van az hogy 40 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy 40 éves létemre csak az orális sex érdekel? Nagyon hosszú ideig képes vagyok puncit nyalni és szeretem ha engem is szájjal kényeztetnek mért lehet ez?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

mert unod a sima szexet vagy mert 40 éves fejedre jutottál el arra a szintre, hogy rájöjj, az előjátékok sokszor nagyobb élvezetet adnak és a szex sokkal jobb, ha a párodnak orgazmust tudsz okozni.

Valakinek ez 25 évesen esik le, valakinek 40, és ezért van az, hogy a 40 felettiek csak a punci nyalásról tudnak áradozni, semmi másról.

2017. ápr. 5. 11:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Èn is 40 vagyok , ffi , ès pont ugyanez okozza a legnagyobb örömöt. :) mondjuk azèrt a vègèn levezetèskèpp egy dugást is szoktam eszközölni.
2017. ápr. 5. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok és ugyanigy gondolom :)
2017. ápr. 5. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Én meg egyszarvú póniló vagyok, és teljesen így vagyok vele én is. 3/Póniló
2017. ápr. 5. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Végre egy pasi, aki tudja, mi is a jó.

Sajnos a legtöbb férfi nem szeret nyalni, nem érdekli őket a nő igényei.

Gratulálok, és köszönöm nő társaim nevében is :)

2017. ápr. 5. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos sok férfi csak akkor érzi férfinak magát ha bedughatja, pedig nem lenne fontos.
2017. ápr. 17. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!