Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Látásból, fogásból tudtok különbséget tenni hogy az most 13cm vagy 15cm hosszú?
18F
Köztudott hogy mindenkinek akkora a farka amekkorának mondja.(lásd itt gyk-n is 20cm az átlag)
De aki valamilyen szinten elégedetlen a méretével az biztos szokott füllenteni,mégha minimálisan is.
Meg ha a barátnők közti beszélgetésnél is az van hogy "neki 13cm!" az a kicsinek a határán felül van épphogy. De ha az van hogy "15cm" az már ugye hogy valahogy máshogy hangzik.
Nekem 13/4,5
Nő előtt lehetséges hogy nagyobb is,de olyankor nem centizgetek.
De ha azt mondom a csajnak hogy 14,5-15cm akkor szerintetek elhinné vagy feltűnne neki orálnál hogy el hogy 1-1,5 centivel kisebb?
Akinek már több mérettel is volt dolga annak feltűnne hogy ez valahogy más?
Korotokat is írjátok,köszi
hat nekem tuti nem tunne fel, de nem is erdekel mekkora, ha jol banik vele a gazdaja :)
20/L
Utolsó előtti mondatban:
"hogy el" az félregépelés volt.
Nem valószínű, hogy feltűnne neki, de egyébként egy normális lányt alapvetően nem érdekli, hogy most akkor 13 vagy 15 centis. Barátomé talán 13-14 körül van, de ha kiderülne, hogy 12, akkor sem akadnék ki, hiszen szeretem. Az meg a másik, hogy az amerikai filmeken kívül, a való életben elég kevés az olyan csaj, aki a barátnőivel kibeszéli a pasija méretét (főleg, ha az inkább az átlagos alsó határa).
Amúgy meg a nők köztudottan rosszul szokták megbecsülni a péniszméretet, fogalmuk nincs arról, mekkora az, amit látnak/fognak. Nem tudok erről most kutatást linkelni fejből, de biztos megtalálod a neten, ha érdekel.
Pontosan átlagos vagy.
A nők 80%-ának ez a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!