Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/hölgyek amikor kicsit melegebb az idő, de reggel még hűvös van milyen harisnyát vesztek fel ami divatos és szexi? Milyen hosszú szoknyával?
Én pasi vagyok, de hozzátudok szólni a témához. Nem, nem én hordom a női ruhákat. :-D
Nejem ilyen időben szívesen hord vékonyabb anyagú nadrágot, leggings-et. Ha szoknyát vesz általában lenge, lágy esésűt, de hosszabbat, hozzá harisnyanadrágot. De mindig hord magával titokzoknit is, hátha a harisnya megadja magát. :-)
Lányom általában szoknyában jár, ha megjön a meleg idő. Reggel harisnyát is vesz, de délután már harisnya nélkül jön haza. Ő is titokzoknit vagy normál zoknit visz magával, attól függően sportos vagy konzervatívabb cipőben, szoknyában van.
A szoknyájuk hossza hol ilyen, hol olyan, hangulatfüggő, ill. a napi program határozza meg. Nejem dolgozni nem jár rövid szoknyában, nehogy férfibetegei agyvérzést kapjanak. ;-) Előnyben részesíti a nadrágot ilyenkor. De más helyzetekben kedveli a rövideket is, és nagy kedvence (nekem is) a hosszú szoknya, combközépig felsliccelve. ;-) Ha pasi szemekre vágyik, akkor combfixszel, vagy harisnyakötővel... Húha! :-D
Persze ezeket inkább az én társasságomnak tartogatja.
Most pl. egy térdközépig érö szoknyát húztam fel,egy egyszerű fekete vékony harisnyával,és egy tangával.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!