Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek meddig tartott a leghosszab szopás?
Nem szoktam közben nézni az időt..:)De a leghosszabb olyan fél-háromnegyed óra lehetett.Pontosan nem tudom,mikor volt,18 lehettem.
20N
nekem 10-15 perc basszus most szégyellem magam :S :/
azt is untam :D
" #7 Nem kell ám túlzásokba esni lányok!45 perc alatt nem is írt semelyikőtök,meg egy-másfél óra hát ez vicc,mit cumiztatok mert férfi ember eddig ki nem birja az biztos.28/F"
Nem szokásom dicsekedni, viszont azt nem szeretem ha hazugnak neveznek. Albérletben laktam két másik egyetemista lánnyal, akik hazautaztak a hétvégére. A barátom átjött szombat délután, ketten voltunk a lakásban. Volt egy kihúzható kanapé, azon beszélgettünk. Elkezdtem simogatni ott, szexről szó sem lehetett, mivel megvolt nekem, de gondoltam játszadozunk egy kicsit. Így hát letérdeltem az ágy elé és elkezdtem neki csinálni, de csak szépen, lassan nem sietve. Közben többször is pózt váltott, felállt én leültem, majd én is felfeküdtem az ágyra....stb, szóval több pozícióban is csináltam, míg végül elélvezett.... így könnyen összejön a háromnegyed óra. Máskor meg a szülinapjára kért hatalmas sz@past. Elkezdtem, közben átmentünk 69-be, ott én is elélveztem 2x is, majd utána még csináltam neki. Az is volt fél óra biztos. De nálunk egy sima előjáték, egy 69 is eltart 20 percig simán... Szóval ne magadból indulj ki. Ha egy férfi rendszeresen megkapja azt, amire vágyik, és ki van elégítve, akkor egy egy alkalommal, nem fog 5-10 perc után elsülni és ugyanez igaz a nőkre is, ha megkapom rendszeresen azt, amit akarok az ágyban, akkor nem fogok gyorsan sokszor elélvezni, hanem kevesebbszer, de azok intenzívebbek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!