Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek meddig tartott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek meddig tartott a leghosszab szopás?

Figyelt kérdés
Jelenlegi és akkori korotokat is írjátok le :)

2016. jan. 11. 22:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

1 - másfél óra között

37/N

2016. jan. 11. 22:02
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem szoktam közben nézni az időt..:)De a leghosszabb olyan fél-háromnegyed óra lehetett.Pontosan nem tudom,mikor volt,18 lehettem.

20N

2016. jan. 11. 22:10
 3/14 anonim ***** válasza:

72 perc, ez biztos :D

18L

2016. jan. 11. 22:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Kb háromnegyed óra volt és 20 voltam. 25N
2016. jan. 11. 22:24
 5/14 Jocccc válasza:
Nem az a kérdés,hogy műbránert meddig cumiztatok,vagy igen!
2016. jan. 11. 22:57
 6/14 anonim ***** válasza:
50 percig tartott :D akkor 18 éves voltam most 21 vagyok
2016. jan. 12. 12:26
 7/14 Jocccc válasza:
Nem kell ám túlzásokba esni lányok!45 perc alatt nem is írt semelyikőtök,meg egy-másfél óra hát ez vicc,mit cumiztatok mert férfi ember eddig ki nem birja az biztos.28/F
2016. jan. 12. 15:00
 8/14 anonim ***** válasza:
54%
És akkor szerinted a több órás szexet hogy bírják..? Egy dolog,hogy te nem bírod,de egy férfi(nem kisfiú)képes uralkodni magán és sokáig élvezni a kényeztetést,nem fog elélvezni 2 perc után...
2016. jan. 12. 15:41
 9/14 anonim ***** válasza:

nekem 10-15 perc basszus most szégyellem magam :S :/

azt is untam :D

2016. jan. 12. 22:58
 10/14 anonim ***** válasza:
74%

" #7 Nem kell ám túlzásokba esni lányok!45 perc alatt nem is írt semelyikőtök,meg egy-másfél óra hát ez vicc,mit cumiztatok mert férfi ember eddig ki nem birja az biztos.28/F"

Nem szokásom dicsekedni, viszont azt nem szeretem ha hazugnak neveznek. Albérletben laktam két másik egyetemista lánnyal, akik hazautaztak a hétvégére. A barátom átjött szombat délután, ketten voltunk a lakásban. Volt egy kihúzható kanapé, azon beszélgettünk. Elkezdtem simogatni ott, szexről szó sem lehetett, mivel megvolt nekem, de gondoltam játszadozunk egy kicsit. Így hát letérdeltem az ágy elé és elkezdtem neki csinálni, de csak szépen, lassan nem sietve. Közben többször is pózt váltott, felállt én leültem, majd én is felfeküdtem az ágyra....stb, szóval több pozícióban is csináltam, míg végül elélvezett.... így könnyen összejön a háromnegyed óra. Máskor meg a szülinapjára kért hatalmas sz@past. Elkezdtem, közben átmentünk 69-be, ott én is elélveztem 2x is, majd utána még csináltam neki. Az is volt fél óra biztos. De nálunk egy sima előjáték, egy 69 is eltart 20 percig simán... Szóval ne magadból indulj ki. Ha egy férfi rendszeresen megkapja azt, amire vágyik, és ki van elégítve, akkor egy egy alkalommal, nem fog 5-10 perc után elsülni és ugyanez igaz a nőkre is, ha megkapom rendszeresen azt, amit akarok az ágyban, akkor nem fogok gyorsan sokszor elélvezni, hanem kevesebbszer, de azok intenzívebbek lesznek.

2016. jan. 13. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!