Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik szerintetek ez szexi?
Figyelt kérdés
Megnéznétek így párotokat, feleségeteket, akár az exetek ellen?
Szerintetek győzne vagy veszítene jelenlegi párotok?
2018. júl. 11. 12:24
1/13 anonim válasza:
Mitől lenne szexi? Az exekre nem vagyok kíváncsi, a párom se állna le ilyen gyerekes cicaharcra..
2/13 anonim válasza:
Nekem bejön az ilyen játék. Ha nem is a páromat az exem ellen, de a páromat a barátnőivel szívesen megnézném így. Drukkolnék neki, de az se baj ha veszít és nagy csobbanással a vízbe esik.
3/13 anonim válasza:
ha azért küzdenének, hogy a győztes megkap engem, akkor az egy nagyon jó mérkőzés lenne és igen szexinek találnám
5/13 anonim válasza:
Nem szexi, de ráadásul még csak nem is szórakoztató.
6/13 anonim válasza:
Nekem bejön, én szívesen nézem az ilyet.
7/13 anonim válasza:
Így nem jön be, ellenben egy ringben normálisan felöltözve és mezítáb már anná inkább tetszene:).
8/13 anonim válasza:
#7-es! Mit értesz normálisan felöltözve alatt? Bikini nem jó? Legyen tornadressz vagy birkózódressz helyette?
10/13 anonim válasza:
Nem szexi, mert nem nőies a viselkedés, és legkevésbé sem intelligens a "megoldás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!