Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy miniszoknyához melyik a szexisebb kombináció a pasik szemében?
magassarkú cipő vagy magassarkú csizma?
Mitől indul be jobban a fantáziátok? ha egy lány lábán látjátok?
magassarkú :) én 190 cm magas vagyok
25/F
Első, mindkét opció magassarkú.
Engem a csizma jobban izgatna, de egyébként annyira nem érdekel mi van a lábatokon, felőlem tornacipő is lehet.
az ilyen átmeneti időszakban mint most március április mikor még ki lehetbirni a csizmát is de már lehet járni cipőben is
arra gondolok
Hát csajszi, miniszoknyával a magassarkú csizma, elárulom, az is h*lye volt aki kitalálta ezt a kombót. Magassarkú cipő, puszi pá ;)
23/F
Csizma, csizma, csizma! Sok lány nem is tudja, hogy milyen fegyver a miniszoknya csizmával. Főleg így tavasszal.
Egyszerűen a csizma magára vonja a szemet, meg van benne valami vagányság, a kis kopogós cipős lányok azok olyan kis aranyos titkárnősek, a csizmásokban viszont van valami laza leszarom a világot stílus, ami nekem nagyon bejön.
Én barátnőmet is így jöttem össze pár haverral lementünk szórakozni és kiszúrtunk egy csapat csajszit volt köztük két nagyon szép lány persze mindenki azoknak próbálkozott én meg észrevettem egy szoknyás-csizmás lányt és azzal kezdtem el beszélgetni. aztán kiderült, hogy nincs barátja szabad volt az út előttem és ez volt 11 hónapja, áprilisba leszünk együtt egy éve a kis csizmással és a csizmaviselést mint jó szokását azóta is folytatja! :-DDD
Ha ő akkor kis magassarkúban van hát nagyon másképpen alakultak volna a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!