Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy miniszoknyához melyik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy miniszoknyához melyik a szexisebb kombináció a pasik szemében?

Figyelt kérdés

magassarkú cipő vagy magassarkú csizma?

Mitől indul be jobban a fantáziátok? ha egy lány lábán látjátok?

2018. márc. 13. 22:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
49%

magassarkú :) én 190 cm magas vagyok

25/F

2018. márc. 13. 22:49
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Első, mindkét opció magassarkú.

Engem a csizma jobban izgatna, de egyébként annyira nem érdekel mi van a lábatokon, felőlem tornacipő is lehet.

2018. márc. 13. 22:53
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Évszaktól függ. Télen csizma + vastag harisnya. Tavasztól cipő.
2018. márc. 13. 22:54
 4/20 A kérdező kommentje:

az ilyen átmeneti időszakban mint most március április mikor még ki lehetbirni a csizmát is de már lehet járni cipőben is

arra gondolok

2018. márc. 13. 22:58
 5/20 anonim ***** válasza:
89%

Hát csajszi, miniszoknyával a magassarkú csizma, elárulom, az is h*lye volt aki kitalálta ezt a kombót. Magassarkú cipő, puszi pá ;)

23/F

2018. márc. 13. 23:02
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Cipő. Többet láttat a lábból. Pláne ha szép izmos a vádli és arányos, vékony a boka. A csizma sem rossz persze. Harisnya is kell. Combfix már ultra brutal! Ha a fiú gerjed a lábra attól tuti a kangörcs. Ja és a magas sarok ne legyen otromba vaskos, inkább karcsú, tű. Ez persze csak 1 vélemény :)
2018. márc. 13. 23:14
 7/20 anonim ***** válasza:
85%
Csizma, ribisebb, de imádom azt a stílust!
2018. márc. 13. 23:43
 8/20 anonim ***** válasza:
76%
Csizma,egyértelmű.
2018. márc. 13. 23:52
 9/20 anonim ***** válasza:
89%

Csizma, csizma, csizma! Sok lány nem is tudja, hogy milyen fegyver a miniszoknya csizmával. Főleg így tavasszal.

Egyszerűen a csizma magára vonja a szemet, meg van benne valami vagányság, a kis kopogós cipős lányok azok olyan kis aranyos titkárnősek, a csizmásokban viszont van valami laza leszarom a világot stílus, ami nekem nagyon bejön.

Én barátnőmet is így jöttem össze pár haverral lementünk szórakozni és kiszúrtunk egy csapat csajszit volt köztük két nagyon szép lány persze mindenki azoknak próbálkozott én meg észrevettem egy szoknyás-csizmás lányt és azzal kezdtem el beszélgetni. aztán kiderült, hogy nincs barátja szabad volt az út előttem és ez volt 11 hónapja, áprilisba leszünk együtt egy éve a kis csizmással és a csizmaviselést mint jó szokását azóta is folytatja! :-DDD

Ha ő akkor kis magassarkúban van hát nagyon másképpen alakultak volna a dolgok.

2018. márc. 14. 00:18
 10/20 anonim ***** válasza:
Magassarkú tűsarokkal, mezítláb:).
2018. márc. 14. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!