Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy miniszoknyához melyik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy miniszoknyához melyik a szexisebb kombináció a pasik szemében?

Figyelt kérdés

magassarkú cipő vagy magassarkú csizma?

Mitől indul be jobban a fantáziátok? ha egy lány lábán látjátok?

2018. márc. 13. 22:46
1 2
 11/20 mikeXxX ***** válasza:
Csizma szerintem de linkelhetnél a pontosabb válasz miatt !
2018. márc. 14. 08:57
 12/20 anonim válasza:
Nem egyforma a pasik ízlése. Látod, volt aki a csizmát ajánlotta, szerintem pedig a cipő a szexisebb. Hiába magassarkú mindkettő, egy kiscipő sokkal kecsesebb és nőiesebb. Plusz a csizma pont eltakarja a bokát és a vádlit, amit olyan csodásan meg tud feszíteni a magas sarok.
2018. márc. 14. 10:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Magassarkú cipő a szexibb.
2018. márc. 14. 12:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is a csizmára szavaznék
2018. márc. 14. 13:13
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a csizmával sokkal jobban tetszik.

Az a hármas felosztás, hogy szoknya aztán előbukkan a harisnyán átsejlő comb és térd, ami újra eltűnik egy szép csizmaszárban, nagyon izgató tud lenni.

12-es írja, hogy eltakarja a szép vádlit, ez igaz, de olyan szépen feszül a csizma egy szép lábon, hogy az szerintem sokkal vonzóbb, mintha kirakja és látszik. Legalább lehet fantáziálni, hogy milyen lehet ha leveszi. Mint a Kinder-tojás, csak felnőtteknek. :-DDD

Kár, hogy nagyon kevés lány hordja így, jó ha minden ötvenedik, és főleg csak ilyen átmeneti időben látni, március közepétől április közepéig meg ősszel szeptember és október vége közt.

9-es válaszoló te meg nagyon vigyázz arra a csizmás lányra nagyon nehezen találnál másikat helyette.

2018. márc. 14. 13:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Szépen mondtad utolsó
2018. márc. 14. 13:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a csizmás lányok szexisebbek!
2018. márc. 14. 15:02
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez a csizmás felszerelés a létező legszexibb ruha, amit egy nő fel tudod venni!!!! Mindent visz!

Én még nyáron is imádom látni, de akkor nagyon kevés lány vállalja be.

2018. márc. 14. 20:24
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

18-as! Bizony nyáron igazi egzotikum egy csizmás lány, de azért szórakozóhelyeken még nyári bulikban is akad általában egy-egy csizmás, de ott is ritka. Nappal viszont egy kezemen meg tudom számolni hány igazi csizmát viselő lányt láttam.

Azért persze megértem, még egy béleletlen bőrcsizma is meleg lehet harminc fokban.

2018. márc. 14. 21:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem a cipő jön be combfixszel.
2018. márc. 15. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!