Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy miniszoknyához melyik a szexisebb kombináció a pasik szemében?
magassarkú cipő vagy magassarkú csizma?
Mitől indul be jobban a fantáziátok? ha egy lány lábán látjátok?
Nekem a csizmával sokkal jobban tetszik.
Az a hármas felosztás, hogy szoknya aztán előbukkan a harisnyán átsejlő comb és térd, ami újra eltűnik egy szép csizmaszárban, nagyon izgató tud lenni.
12-es írja, hogy eltakarja a szép vádlit, ez igaz, de olyan szépen feszül a csizma egy szép lábon, hogy az szerintem sokkal vonzóbb, mintha kirakja és látszik. Legalább lehet fantáziálni, hogy milyen lehet ha leveszi. Mint a Kinder-tojás, csak felnőtteknek. :-DDD
Kár, hogy nagyon kevés lány hordja így, jó ha minden ötvenedik, és főleg csak ilyen átmeneti időben látni, március közepétől április közepéig meg ősszel szeptember és október vége közt.
9-es válaszoló te meg nagyon vigyázz arra a csizmás lányra nagyon nehezen találnál másikat helyette.
Ez a csizmás felszerelés a létező legszexibb ruha, amit egy nő fel tudod venni!!!! Mindent visz!
Én még nyáron is imádom látni, de akkor nagyon kevés lány vállalja be.
18-as! Bizony nyáron igazi egzotikum egy csizmás lány, de azért szórakozóhelyeken még nyári bulikban is akad általában egy-egy csizmás, de ott is ritka. Nappal viszont egy kezemen meg tudom számolni hány igazi csizmát viselő lányt láttam.
Azért persze megértem, még egy béleletlen bőrcsizma is meleg lehet harminc fokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!