Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok, akik szerint hírhedt diktátorok között vannak szexi jó pasik és nem zavarná őket, hogy a választottjuk tömegeket küld a halálba?
Olyanokra gondolok, mint Hitler, Sztálin, Szaddam, Kadafi Mao-Ce-Tung, a Kim-Jong dinasztia, esetleg Fiedel Castro (tudom, Che Guevara-t sokan fogják mondani, hogy álompasi).
Az Orbánozást, Putyinozást meg Erdoganozást kérném mellőzni, elhiszem, hogy liberalizmusban szocializálódott embereknek ezek már diktátornak számítanak, de én igazi, véreskezű diktátorokra gondolok, akik akár személyesen is pusztítottak el embereket.
Igen, a nők felszínes idióták, akiknek mindegy, hogy a pasijuk tömegeket küld halálba, elég, ha szórja a lóvét és szexi.
Tessék, egy válasz, amire kiverheted, remélem boldog vagy.
Hogyhogy milyen kérdés? Egy teljesen normálisan megfogalmazott elméleti kérdés.
Második, vannak nők akik a késelős rejtett erőforrásra buknak, akik esetleg még verik és futtatják is őket. Olyan nők is vannak, akik nyíltan azokra a pasikra buknak, akik megmondják nekik, hogy hol a helyük, a feminista magazinok kedves, aranyos, tisztelettudó, stb. férfiideáljától pedig borsódzik a hátuk.
Ahány ember, annyi féle. Tudod, akinek nem inge...
Szerintem Ceausescu elég jól nézett ki fiatalon =)
De amúgy nagyon zavarnának azok a dolgok, amit tesz, szóval nem, nem tudnék egy ilyen emberrel hosszú távon együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!