Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen szexi és férfias...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szexi és férfias munkák vannak szerintetek?

Figyelt kérdés
Pl a tűzszerész, vagy katona annak számít szerintetek? Elég szexi és veszélyes meló.
2017. aug. 30. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Medencetisztító
2017. aug. 30. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem meg a katonák többnyire hányinger keltőek... Bár nem szeretem a háborút, de nem magára a szakmára értem, hiszen az valóban lehet hősies, önfeláldozó.

Hanem a katonaként dolgozó emberek nagyrészére.

Amúgy meg egy mgyar katona munkája semmivel sem veszélyesebb mint egy takaritóé.

Szerintem egyébként ne a munkája tegyen szexivé egy férfit, pl. egy egyszerű átlagos munkával is szolgálhatja a köz javát és az is lehet szexi, hogy nem nagyra vágyó, nem szeretne a munkájával menőzni.

De, hogy a kérdésre is válaszoljak: orvos, állatorvos, apoló, tűzoltó, s minden ami magas szintű kreativitást igényel, író, zenész, stb.

(Nekem)

2017. aug. 30. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
A tűzoltók baromira szexiek. Persze Nekem még személy szerint a szakácsok, van valami észvesztően szexi, hogy a pasi főz.
2017. aug. 30. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Pizzafutár, villanyszerelő, háztartási gép szerelő... Stb😉
2017. aug. 30. 20:47
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Tűzoltó,Mentőápoló,Katona , TEK

23 N

2017. aug. 30. 20:52
 6/10 anonim ***** válasza:
+Favágó, kovács (mint a Tűzben edzett sorozatban)
2017. aug. 30. 22:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Tűzoltó tényleg , na meg a rendőrbácsik :P
2017. szept. 2. 15:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Tengerészgyalogos, festő, író, zenész, fodrász.
2017. szept. 2. 16:33
 9/10 anonim ***** válasza:
kubikus, rakodómunkás
2017. szept. 2. 16:37
 10/10 anonim ***** válasza:
A katonaságnál mikor voltam, az egyetlen érdeme egy tisztnek az volt, hogy 30 éves korára olyanná hízta és itta magát, hogy 78-nak nézett ki. Előjönne egy orosz diákcsapat és felpofozná a Magyar Néphadsereget...
2017. szept. 2. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!