Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az elhízottság "férfias" és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elhízottság "férfias" és "szexi"?

Figyelt kérdés
Csak mert én vékony vagyok, kb 10%-os testzsír százalékkal, és azt mondják rám, hogy férfiatlan vagyok és nem vonzó. Ezzel ellentétben, akiknek hatalmas pocakjuk és vastag, zsíros karjuk van, azokra azt mondják, hogy férfiasak. Az egészségtelenség férfias? Csak mert rajtam is van annyi izom, mint rajtuk, csak épp a zsírtömeg hiányzik, ami pufivá tenne. Ezáltal sokkal jobb az állóképességem és mondhatni egészségesebb is vagyok. Tehát akkor az egészségtelenség vonzó a nők szemében?
2017. júl. 11. 09:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ne a végleteket nézd..
2017. júl. 11. 09:51
 2/15 anonim ***** válasza:
22 éves koromig én is olyan voltam, mint te. Magas, vékony, aztán amikor kicsit is edzettem, rögtön jöttek a kockák a hasamra, mert ugye nem volt semmi zsír, ami elfedje. Amint megálltam a növésben, rögtön felszaladt egy pár kiló és a vékony srácból olyan jó kis zömök testalkatom lett (azért még mindig nem voltam dagadt, csak szélesedtem). Ezzel a zömökebb testalkattal én is férfiasabbnak éreztem magam, ezért nem csodálkoztam, hogy a csajok is másként néznek rám (ez alatt azt értem, hogy jobban bejöttem nekik). Most, hogy már túlvagyok egy ideje a 30-on, kiderült, hogy a kor is egy külön tényező, ami miatt egyre vonzóbbnak találnak a csajok. Szóval egyet tudok mondani: ne csüggedj, hamarosan eljön a te időd is :)
2017. júl. 11. 09:55
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem, az elgizottsag semmiképp sem ferfias se nem szexy. Viszont az sem hogy ugy nezzel ki mint egy barbie baba. Nem jonnek ossze sem tulsulyos csavoval de olyannal sem aki 50 kgos es az utcan az emberek nem tudjak eldonteni hogy igazabol melyikunk is a csaj. Egyebkent ez csak a sajat velemenyem, de a tini csajok nagyon buknak az ilyen "szunyog" csavorka. En szeretem ha egy ferfi szolid es eros. Es hogy ne legyenek felre ertesek attol hogy valakinek kockas a hasa meg nem azt jelenti hogy eros vagy ferfias. Ajanlom neked a tomegelest.
2017. júl. 11. 09:56
 4/15 anonim ***** válasza:
Van, akinek vonzó a "maci". De ezzel sincs semmi baj. Persze azzal nem lehet vitatkozni, hogy a túlsúly egészségtelen tud lenni. A válasz IGEN, valakinek szexi.
2017. júl. 11. 09:56
 5/15 A kérdező kommentje:

Félreértesz, én megvagyok elégedve a testemmel, nem akarok megváltozni. Önbizalmam is van, mert ez fejben dől el, nem külső körülményektől függ. Egyébként nem a végletekről beszélek kedves első válaszoló, hanem arról, hogy ha van két ugyanolyan magas ember, ugyanannyi izommal, akkor arra mondják, hogy férfiasabb, amelyiken több a zsír. Csak azt nem értem, hogy a zsír mitől szexi és férfias? Szerintem egyáltalán nem vonzó. De ez biztos csak egy ösztön a nőknél, mert a nagydarab kinézet erőt sugároz, még ha az esetek döntő többségében gyengeséget jelent. Mert a zsír senki se tesz erőssé.

2017. júl. 11. 10:02
 6/15 anonim ***** válasza:

nem szexi az elhízottság, de még a pici túlsúly sem, a vékony csávókra buktam mindig is.

18/L

2017. júl. 11. 10:04
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem akarok tömeget növelni, ez a kérdés nem egy sírás a vékonyságom miatt, hanem csak egy szimpla kérdés a nőkhöz. Egyébként nem vagyok 50 kilós, de pl a lábaim nagyon vékonyak, amit apámtól örököltem.
2017. júl. 11. 10:06
 8/15 A kérdező kommentje:
Én nem akarok azért megváltozni, hogy szeressenek. Ha van olyan, aki képes így szeretni, akkor az szeressen így, ha nincs, akkor meg inkább ne szeressen senki, mert a feltételes szeretetre nincs szükségem. Nem is értem a fiúkat, akik azért állnak neki edzeni, hogy vonzóbbak legyenek. Vagyis értem, de akkor se... A testükkel akarnak figyelmet és "szeretetet" kivívni.
2017. júl. 11. 10:09
 9/15 anonim ***** válasza:
Viselkedés is rengeteget számít, meg a ksugárzás....lehetsz akármilyen testalkatu ha gyerekes vagy pl.
2017. júl. 11. 10:10
 10/15 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok. Nem a zsír a lényeg, hanem az összhatás. Ha összességében vékonynak tűnsz, hiába van rajtad egy kis izom, akkor is lehet, hogy férfiasabb az, aki kicsit zömökebb ránézésre. Persze itt most nem a hájas, durván elhízott, igénytelen faszikról beszélünk (persze, biztos van, akiknek ők is bejönnek). Mellesleg az ilyen, "10%-os a testzsír százalékom, borotválom mindenem és folyton szolizok" típusú pasikkal szemben kétségkívül előnyben vannak az "aputest" típusú férfiak (ha nem ilyen vagy, ne vedd magadra). Hogy miért? mert a nők nem szeretik, ha a pasijuk egy piperkőc. Legyen inkább csak a hagyományos értelemben vett FÉRFI (persze azért legyen igényes, de ne vigye túlzásba).
2017. júl. 11. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!