Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az elhízottság "férfias" és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elhízottság "férfias" és "szexi"?

Figyelt kérdés
Csak mert én vékony vagyok, kb 10%-os testzsír százalékkal, és azt mondják rám, hogy férfiatlan vagyok és nem vonzó. Ezzel ellentétben, akiknek hatalmas pocakjuk és vastag, zsíros karjuk van, azokra azt mondják, hogy férfiasak. Az egészségtelenség férfias? Csak mert rajtam is van annyi izom, mint rajtuk, csak épp a zsírtömeg hiányzik, ami pufivá tenne. Ezáltal sokkal jobb az állóképességem és mondhatni egészségesebb is vagyok. Tehát akkor az egészségtelenség vonzó a nők szemében?
2017. júl. 11. 09:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Cicafiu, az elhizottsag es a teltseg között oriasi kulombseg van. Mondjuk van 3 1.80-as csavo. Az eggyik 65 kg egyik 75 s a masik 120. Se a 65 se a 120 nem feltetlnul vonzo.
2017. júl. 11. 10:14
 12/15 anonim ***** válasza:
#2-es és #10-es vagyok. A világ így működik: A külső, ami megfog, a belső, ami megtart. Így is találsz nyilván párt, de ha sok csaj közül akarsz válogatni, akkor bizony meg kell felelj az igényeiknek. A csajok is fogyókúráznak/hízókúráznak és próbálnak jól kinézni csak azért, hogy nagyobb esélyük legyen a férfiaknál.
2017. júl. 11. 10:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyebkent teljesen egyetértek a 12-vel. Csavok elvarjak tollink a feszes cici feszes fenek csomagot es mi ugy kene elfogadjuk oket ahogy vannak? Persze hogy mi is valogatunk, ahogy ti sem a kis dundi csajt nezitek meg az utcan hanem az 1.70es cicababakat.
2017. júl. 11. 10:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálam a férfi ott kezdődik, hogy minimum 185 cm magas és 95-100 kg. A túlságosan kigyúrt férfiakat nem szeretem, a vékonyakat sem, a tökéletes számomra az izmos, ugyanakkor kissé mackós típus. Szóval, ha van egy kis! poci számomra az szexi.
2017. júl. 11. 10:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Figyu! Sokak bután csak azt nézik milyen vastag a csávó karja. Mert ezt látják. Menj strandra, ott te leszel a király!!! (egy korábban szálkás és kimondottan izmos pasi)
2017. júl. 11. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!