Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, lányok ti jöttetek össze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holtanyal kérdése:

Nők, lányok ti jöttetek össze itt valakivel? Párkapcsolatra, vagy sexre?

Figyelt kérdés
2018. júl. 11. 10:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

14 es margójára

Az érme másik oldala amikor pasiként összefutottam egy csajszival. Én igényes srác vagyok sportolok külföldön dolgozom mercedessel járok mindez nem nagyzolás.

Egy otthoni tartózkodásom során egy igényes szép lányt hívtam el randizni a facebookról. Egy ideje dumáltunk ott értelmes volt.

Megjelent sport pólóban. Egy elit kávézó melynek melegkonyhája is van ez volt a randi helyszín.

Megérkezésekor már közölte hogy egész nap azon gondolkozott mit kajáljon most

Az asztalnál befingott aztán röhögött meg legyezte nehogy megérezzem a szagát.

Kért egy burgert sültkrumplival folyt a száján a kechup és másról nem tudott beszélni mint hogy szemét az exe

Két fingás között kért még egy burgert elvitelre is plusz 2 ezer forintot a taxira. Jah és szólt hogx hadd hívjon fel valakit a telómról mert az övén nincs pénz

Hülye én sem voltam sokáig nem tartott a randi.

De nem minden pasi igénytelen úgy ahogy nem minden nő sem igényes..

Felszínes a társadalom nagyon.

2018. júl. 11. 12:39
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem. Eszembe se jutott ilyesmi. Tudtommal ez nem társkereső.

24 / N

2018. júl. 11. 13:13
 23/24 he84 ***** válasza:
Én egy ideje igen és egyelőre jól állnak a dolgok a maguk módján. Aztán majd idővel kiderül mi mennyi ideig, hogyan stb. Hát valóban vannak itt bunkó, rossz embverek is, ám más weboldalakon is megesik.
2018. júl. 11. 16:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Kb 6 randim volt innen, egyszer lett belőle folytatás, de nem tartott soká, mert semmi értelme nem volt.
2018. júl. 11. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!