Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok ti jöttetek össze itt valakivel? Párkapcsolatra, vagy sexre?
#9 Én magamból indultam ki, azért ez a véleményem, de gondolom te is magadból indultál ki... :)
Ja, rendes társkereső, ahol tudsz üzengetni, leírod milyen vagy, tudsz képet küldeni... itt ugyanezt tudod kb, ugyanúgy internetes felületen ismerkedsz, omg. Nemrég keltem és úgy látszik, hogy ilyenkor jobban zavar ha valaki gondolkodás nélkül írogat mint általában.
Ettől függetlenül nem azt mondom, hogy ez társkereső, csak volt már, hogy valakivel elkezdtem beszélgetni és több hónapig leveleztünk, közel is laktunk és meg mertem kérdezni, hogy találkozunk-e, semmi extra, egy baráti beszélgetés, kávézás. Erre jött azzal a szöveggel, hogy bocsi innen nem találkozom senkivel. Persze nem mintha annyira akarnék agyhalottakkal találkozni, szóval jó, hogy kiderült.
Simán. 2 pesti lánnyal is volt szex egyiknek a barátja utána fenyegető telefonhívásokat kezdeményezett felém.
Veszíteni rossz dolog
#6 akkor elmesélem a te kedvedért :D
Leszögezném, hogy nincsenek nagy elvárásaim :D De könyörgöm azért ne mackónadrágba jelenjünk már meg egy randin. A szandál-zokni kombóról már nem is beszélve. Én azért csinosan voltam felöltözve, a jóember meg mint egy nem is tudom.... Komolyan mondom, hogy én szégyeltem magam. Elhívott fagyizni, de csak egy gombócot kaptam mert otthon hagyta a pénztárcáját állítólag 😅😂😅😂. Ahogy írom ezeket a sorokat, még most is kellemetlen érzések keringenek bennem. Aztán megkérdezte, hogy nem hívnám-e meg egy sörre, majd legközelebb kifizeti. 😅 Mondom egye fene. De már annyira kész voltam, hogy magamnak whiskey kólát kértem. Erre megkérdezte, hogy ő is kaphatna-e egy whiskey-t a sör mellé 😂 Közben sunyiba írtam barátnőmnek egy üzenetet, hogy azonnal jöjjön értem kocsival. Pedig a beszélgetéseink alapján tök normálisnak tűnt. De élőben meg mintha nem is ő lett volna.
14
Fú, de egy sznob, anyagias, felszínes liba lehetsz.
Egyszer sikerült kifogni egy olyan pasit, aki valóban értelmes volt. Nem egy kretén, aki naphosszat recskázik.
Pedig sosem állt szándékomban innen bárkivel is találkozni.
De vele nagyon sokáig leveleztünk, és valahogy úgy jött ki, olyan kedvem volt, hogy belementem a találkozóba.
Egyszeri alkalom volt.
Hát elég bunkó lehetett,sajnálom hogy így jártál én személy szerint oda sem mentem volna hozá ha látom olyan figura,azért vannak itt normális emberkék is mint mindenhol csak nehéz ráismerni :)
#34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!