Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak maszturbálásnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak maszturbálásnál tudok elélvezni?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok a szexben viszont nem élveztem még el egyszer sem pasival. Mi lehet az oka?
2018. júl. 10. 07:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez gyakran előfordul velem is.A hüvelyben kevés idegvégződés van ezért a természet úgy oldotta meg,hogy kívül is van örömszerző forrás,a csiklódat simizzed aktus közben ,én is úgy szoktam.
2018. júl. 10. 07:42
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem velem csináltad
2018. júl. 10. 09:18
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

1. A saját testedet jobban ismered, mint más.

2. Eddig csak béna vagy önző pasikkal volt dolgod.

2018. júl. 10. 09:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

azért mert kezdő vagy. A legtöbb lánynak idő, tapasztalat és teljes megnyílás kell, hogy mással is el tudjon sülni. Mivel magadnak tudsz örömöt okozni, megnyugodhatsz, mert képes vagy az orgazmusra mással is, csak kis türelem kell és teljes odaadás. Vannak lányok akik hiába tudtak már 14 évesen maszturbálni, partnerrel csak 24 évesen sikerült.

Ez teljesen normális, nincs semmi baj veled, türelem és próbáld élvezni minden egyes percét.

2018. júl. 10. 10:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Van akinek kapásból megy,

Van akinek tanulnia kell,

Van akinek soha nem megy.

Szerintem te a középső csoportba tartozol.

2018. júl. 10. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!